/ SZEX / Lefeküdhetek úgy valakive...
  2010-03-22

Lefeküdhetek úgy valakivel, hogy nem szakad át a szűzhártyám?

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
"Lehet úgy szexelni valakivel, hogy a szűzhártyám nem szakad át az együttlét alatt? Hogyan lehet ezt kivitelezni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

Kedves Levélíró!

- hirdetések -

Ha a pénisz behatolására gondolsz, akkor elvileg elképzelhető, csak nem értem, hogy ez miért olyan fontos, ha már egyszer lefekszel valakivel. A szűzhártya valószínűleg ép marad, ha a barátod inkább csak kézzel okoz neked örömet (óvatosan).

(KamaszPanasz - Szimuly Bernadett)

 

  Kapcsolódó cikkek

 

ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
eddig 2 hozzászólás érkezett
raverem írta:
Dátum 2010-11-11 00:33:27
Persze kislányom, szexelni lehet , de kimondottan kefélni nem, ha férfi jó alaposan magáévá tesz nem csak piszmog fölötted akkor kizárt.

De ha "szex" helyet "csak" szerelmeskedtek addig kell tologatni a lécet még érzitek a csillagkaput nem muszáj rajta átmenni, te is élvezni fogod meg a palid is mert a makk ez esetben is szépen benned lesz... meg amúgy meg a szexnek annyi módja van.... lehet csinálni kézzel, nyelvvel, lábbal, orrba, szájba, hónaljba, fenékbe, sőt még csak érintések nélkül szavakkal is....
Koszos írta:
Dátum 2010-10-29 02:07:43
Ha tutira akarsz menni a szüzesség elvesztésében, akkor min. 2 alkalommal szertkez a partnereddel.
Ha vérzel és nem vagy biztos benne, hogy át szakadt a szűzhártya, akkor mosakodás és reggelig még van idő egy ujabb aktusra.

Az én partneremnél bevált, igaz nem vagyunk együtt de a kellő figyelmességem és a teremtett környezet miatt, mindíg megköszöni nekem azt a bizonyos éjszakát.