/ LÉLEK / barátság

LÉLEK barátság kategória (422)

Biztos érezted már úgy, hogy kilátástalan az élet, s megoldhatatlan problémákkal kell szembenézned. Tippjeink segítenek, hogy átvészeld a mélypontot!
2011-10-11
Vannak napok, amikor magányosnak érzed magad, amikor nem figyelnek Rád? Ha nincs senki, akivel beszélgethetnél a gondjaidról, vagy nem szeretnéd elmondani a közvetlen környezetednek a problémáidat, egy telefonos lelkisegély szolgálatnál rád figyel egy hang, és segít, hogy megtaláld a megoldást.
2011-10-03
Egyre inkább azt veszem észre magadon, hogy kezdesz beleunni a szokásos péntek esti programokba? Értem ez alatt a csocsót, a biliárdot, mozit, közös pizzázást. Szeretnél valami egészen újat csinálni, ami picit más, mint az eddig leírtak? Jó lenne új embereket megismerni, akik izgalmas, kreatív dolgokat csinálnak? Íme a tippjeink.
2011-09-30
Egyre több utas emeli fel a hangját az sms-ezés és vezetés ellen. Ha egy ilyen autóvezető kiborít, de nem vagy benne biztos, hogyan hozd fel a témát, itt találsz néhány ötletet.
2011-09-28
A legtöbb tinédzser már úgy van vele, hogy nem tud élni internet és mobiltelefon nélkül. Ezek annyira beivódtak a mindennapokba, hogy rémisztő belegondolni a hiányukba.
2011-09-16
Megismerkedsz valakivel, akinek más a bőrszíne, kultúrája, szokása, vallása. A XXI. században ez nem kéne, hogy problémát jelentsen, de mégis, vannak olyan szülök, akik nem nézik jó szemmel az ilyen kapcsolatot.
2011-09-01
Kedves szakértő! Mostanság igen kemény időket élek meg, mint elsőéves hallgató. A tanulás nem túl nehéz, nincsen honvágyam, sőt a szüleim se hiányoznak annyira, hogy ne bírjam ki. A probléma sokkal inkább az, hogy magányos vagyok.
2011-08-11
Tehát valakivel nem bánsz jól, és ez gyakran megtörténik. Talán már el is rontottál egy kapcsolatot, vagy valakit nagyon megsértettél? Nincs több kifogás, megváltozhatsz.
2011-08-06
Egy végigdolgozott év után, amikor minden nap korán kellett kelned a suli miatt, itt az ideje, hogy kicsit magadra is gondolj, és bulizz végre. Az alábbi cikk egy nélkülözhetetlen útmutató ahhoz, hogy túléld életed első fesztiválját. (Tapasztaltabbaknak is érdekes lehet...)
2011-07-14
Hacsak nem barlangban élsz, tudod, hogy az emberek (és a tinik is) üzleteléssel lesznek gazdagok. Te is közéjük szeretnél tartozni? Mindannyian hallottunk már rémtörténeteket szörnyen becsődölő, elbukó üzletekről és az élettartalékaikat elvesztő tulajdonosokról. De ezen bukások legtöbbje két nagy hibából fakad.
2011-07-03
Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen zenei fesztiválokból válogathattok idén Magyarországon, melyiket hol és mikor rendezik meg, kik lesznek a fellépők. Jó csemegézést!
2011-06-14
Élet a vizsgaidőszakon túl (és közben), második felvonás: a hazai felhozatal után ezúttal a külföldi fesztiválkínálatot vesszük szemügyre. Csak a környező országokban gondolkozunk, de így is bőven van miből válogatni, lőtávon belül is lépten-nyomon zenés bulikat rendeznek.
2011-06-05
A tinik sokkal inkább depressziósak, ha sok időt töltenek zenehallgatással. Míg azok a tinik, akik sokat olvasnak, kevésbé depressziósak – állítja egy új kutatás. Tehát ez azt jelenti, hogy a My Chemical Romance rossz lenne az egészségedre?
2011-05-09
Épp nemrég vizsgáltam meg minden szögből az orromat. Észrevettem, hogy úgy tűnik, mintha lenne egy kis horpadás az elülső részen. Szintén észrevettem, hogy az orrom teljesen különbözőképp néz ki minden nézetből. Mielőtt feltennéd a kérdést: nem, nem csinálom ezt minden nap.
2011-05-02
Mitől lesz jó egy barátság, és hogyan ér véget? A barátságot nem elég megszerezni, meg is kell tartani. Ezért viszont meg kell dolgoznunk!
2011-04-28
<<  1 ... 22 23 24 25 26 ... 29  >>