/ LÉLEK / barátság

LÉLEK barátság kategória (336)

A legtöbb tinédzser már úgy van vele, hogy nem tud élni internet és mobiltelefon nélkül. Ezek annyira beivódtak a mindennapokba, hogy rémisztő belegondolni a hiányukba.
2011-09-16 Nincs hozzászólás
Tetoválás, piercing, hajfestés, dohányzás, alkohol, drog. Megannyi veszély leselkedik rád, amelyek csapdájába könnyű beleesni. Adunk neked egy kis útmutatást, s ez alapján könnyebb lesz eldönteni, hogy mit csinálj!
2011-09-14 1 hozzászólás
Óvodában a gyerekek úgy gyűjtik a barátokat, mint a cukorkát: minél több, annál jobb. Ahogy idősödsz, úgy változnak meg a baráti kapcsolataid is. Más lesz az érdeklődési körötök, más a kedvenc ételetek, ruháitok, ízlésetek zene és minden más terén, satöbbi...
2011-09-06 Nincs hozzászólás
Megismerkedsz valakivel, akinek más a bőrszíne, kultúrája, szokása, vallása. A XXI. században ez nem kéne, hogy problémát jelentsen, de mégis, vannak olyan szülök, akik nem nézik jó szemmel az ilyen kapcsolatot.
2011-09-01 Nincs hozzászólás
Kedves szakértő! Mostanság igen kemény időket élek meg, mint elsőéves hallgató. A tanulás nem túl nehéz, nincsen honvágyam, sőt a szüleim se hiányoznak annyira, hogy ne bírjam ki. A probléma sokkal inkább az, hogy magányos vagyok.
2011-08-11 Nincs hozzászólás
Tehát valakivel nem bánsz jól, és ez gyakran megtörténik. Talán már el is rontottál egy kapcsolatot, vagy valakit nagyon megsértettél? Nincs több kifogás, megváltozhatsz.
2011-08-06 Nincs hozzászólás
Egy végigdolgozott év után, amikor minden nap korán kellett kelned a suli miatt, itt az ideje, hogy kicsit magadra is gondolj, és bulizz végre. Az alábbi cikk egy nélkülözhetetlen útmutató ahhoz, hogy túléld életed első fesztiválját. (Tapasztaltabbaknak is érdekes lehet...)
2011-07-14 Nincs hozzászólás
Gyerekek és felnőttek millióit bűvölte el Harry Potter világa. Itt az ideje, hogy a rajongók egy kicsit más szemszögből is nézzék a történetet és szintén itt az ideje, hogy az ellenzők is meglássák a mese bűvöletében rejlő csodákat. Milyen segítséggel szolgálhat nekünk a hétköznapi életben ez a hihetetlen történet?
2011-07-09 Nincs hozzászólás
Hacsak nem barlangban élsz, tudod, hogy az emberek (és a tinik is) üzleteléssel lesznek gazdagok. Te is közéjük szeretnél tartozni? Mindannyian hallottunk már rémtörténeteket szörnyen becsődölő, elbukó üzletekről és az élettartalékaikat elvesztő tulajdonosokról. De ezen bukások legtöbbje két nagy hibából fakad.
2011-07-03 Nincs hozzászólás
Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen zenei fesztiválokból válogathattok idén Magyarországon, melyiket hol és mikor rendezik meg, kik lesznek a fellépők. Jó csemegézést!
2011-06-14 Nincs hozzászólás
Élet a vizsgaidőszakon túl (és közben), második felvonás: a hazai felhozatal után ezúttal a külföldi fesztiválkínálatot vesszük szemügyre. Csak a környező országokban gondolkozunk, de így is bőven van miből válogatni, lőtávon belül is lépten-nyomon zenés bulikat rendeznek.
2011-06-05 1 hozzászólás
A tinik sokkal inkább depressziósak, ha sok időt töltenek zenehallgatással. Míg azok a tinik, akik sokat olvasnak, kevésbé depressziósak – állítja egy új kutatás. Tehát ez azt jelenti, hogy a My Chemical Romance rossz lenne az egészségedre?
2011-05-09 1 hozzászólás
Épp nemrég vizsgáltam meg minden szögből az orromat. Észrevettem, hogy úgy tűnik, mintha lenne egy kis horpadás az elülső részen. Szintén észrevettem, hogy az orrom teljesen különbözőképp néz ki minden nézetből. Mielőtt feltennéd a kérdést: nem, nem csinálom ezt minden nap.
2011-05-02 Nincs hozzászólás
Mitől lesz jó egy barátság, és hogyan ér véget? A barátságot nem elég megszerezni, meg is kell tartani. Ezért viszont meg kell dolgoznunk!
2011-04-28 Nincs hozzászólás
Mint minden trend, úgy a 80-as évek sminkje is normálisnak tűnt a maga idejében. De ha visszatekintünk 30 évvel ezelőttre, akkor már láthatjuk a különbséget az akkori és a mostani átlagos megjelenés között.
2011-04-12 Nincs hozzászólás
<<  1 ... 14 15 16 17 18 ... 23  >  >>