randi
#Lélek

El fog hívni egy második randira?

2017.01.03.
1 perces olvasási idő

Két hete fantasztikus randin vettél részt, de azóta nem került szóba a második randi? Azon gondolkozol, vajon el fog-e hívni, és mikor?

Mindig nehéz megítélni egy első randin, hogy vajon a másik fél is olyan jól érezte-e magát, mint te. Sokat nevettetek, hosszú időt töltöttetek egymás társaságában, esetleg úgy érezted, megvolt köztetek az a bizonyos vibrálás is. De mi jön ezután, hogyan tovább?

Miért nem keresett téged?

Rengeteg oka lehet annak, hogy miért nem hívtt még fel a csodálatos első randitok óta. Lehet, hogy nem érezte olyan jól magát, és nem volt mersze elmondani ezt. Lehet, hogy már eleve randizott valaki mással is, és őt választotta. Előfordulhat, hogy túl elfoglalt mostanában és észre sem vette, már mennyi idő telt el, de az is lehet, hogy úgy látta, te nem élvezted eléggé a vele töltött időt, vagy nem érdekled.

randi

Te vedd fel vele a kapcsolatot

Az utóbbi 4 lehetőségből 2 a te malmodra hajtja a vizet. Az egyetlen módja, hogy megtudd, melyik vonatkozik rád, az, hogy felveszed vele a kapcsolatot. Küldj neki egy üzenetet vagy hívd fel, és add a tudtára, milyen jól érezted magadat vele! Kérj tőle elnézést, amiért nem kerested előbb, mondd, hogy eléggé elfoglalt voltál mostanában, és izgatott vagy a hétvégi programod tervezése miatt is, ami eléggé izgalmasnak ígérkezik (valamilyen esemény miatt). Itt várj egy kicsit, hagyd, hogy ő válaszoljon!

Ha nem válaszol, ne erőltesd, hiszen anélkül ajánlottad fel neki, hogy csatlakozzon, hogy randira hívtad volna – de láthatólag neme akar ezzel a lehetőséggel élni.

Ha nem veszi rögtön a lapot, de pozitívan reagál, megkérdezheted, nincs-e kedve csatlakozni hozzád.

Ne légy túl rámenős

Ha igennel válaszol, nyert ügyed van, megpróbálhatod vele! Ám ha több napon keresztül sem reagál, ideje továbblépned. Semmiképp se várj arra, hogy hívjon! Ha tényleg oda lenne érted, már sokkal hamarabb keresett volna! Okosabban tennéd ha továbbállnál, de ha tényleg valami komolyat látsz benne, akkor a fenti elejtett utalásból úgyis tudni fogja, hogy érdeklődsz utána, s mindezt anélkül, hogy túlzottan rámenősnek vagy kétségbeesettnek tűnnél!

(KamaszPanasz - Gy.P.F.; forrás: verywellhealth.com)

Kapcsolódó címkék

randi