Főoldal / Szakertő válaszol / Táplálkozás és diéta  / Hogyan lehet otthon úgy e...
  

Hogyan lehet otthon úgy edzeni, hogy izmos alkatom legye gyorsan?

ora 2010-08-14 20:01:09

Helló!
A kérdésem az az, hogy hogyan lehetne otthon edzeni úgy, hogy rövid időn belül igen látványos legyen. Alapfelszerelések megvannak. Én valamivel nagyobb izmokra gondoltam, mint a sportolóké. Olyan testet szeretnék, ami közelít a testépítő alkathoz, de annál kevesebb zsírt szeretnék. Tehát, kockahas, minél kevesebb zsír, mint egy modellé, de viszont sokkal nagyobbak legyenek az izmaim. Remélhetőleg lehet érteni. Ja, és nem szeretnék szteroidokat szedni, itthon szeretnék edzeni, amíg lehet, és csak táplálékkiegészítőket szednék. Nem tudom, hogy lehet-e, de én nem találtam ilyen képeket. Betudnátok rakni még pár képet is?

Szakértőnk válasza a Hogyan lehet otthon úgy edzeni, hogy izmos alkatom legye gyorsan? kérdésre

Kedves Levélíró!

Hát, feltételezem, hogy otthoni edzéssel is szert tehetsz nagy izmokra, de ha olyan alkatot szeretnél, ami a testépítőkére hajaz, akkor szerintem a konditerem a megoldás (de legalábbis érdemes volna egy tapasztaltabb, konditermbe járó ismerősödtől tanácsot kérni). A szteroidok szedésétől én is óva intenélek, de ha ekkora izmokra vágysz, akkor valószínűleg be kell vetned valamilyen tápláékkiegészítőt. Emellett oda kell figyelned a rendszeres és átgondolt étkezésre (sok fehérje és szénhidrát, kevés zsír), A rendszeres és szintén előre megszekresztett edzésterv is fontos (természetesen figyelembe véve a jelenlegi alkatodat)

Ha beírod a keresőbe, hogy "edzésterv" vagy "testépítés", akkor rengeteg oldalt kapsz. Itt: http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4  pl. nagyon jól össze vannak szedve a dolgok. Plusz képek is vannak

Kitartást kívánok!Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések