cigi+energi ital

2013.08.03.
nos akerdeseim akovetkezok.nem cigizek,csak neha ragyujtottam.bulikba vagy mikor haverokkal voltam.ez honaponta 1x tortenhetett,de vlt ugy hogy 1 eveig ra sem gyujtottam,sosem vasaroltam cigit,sosem volt cigim,mindig haveroktol kaptam.de mostanaba egyrejobban ramjon h gyujtsak ra,egyre gyakrabban.hogyan kerulhetem ezt ell?ugyanis nem szeretnek cigizni.az energiaitallal meg az a baj h rengeteget iszok.naponta meg 3l is.es hogy ha nm iszok akkor elkap 1 fura erzesami arra kenyszeritt h igyak energiaitalt.ha nem akkor furan erzem magam,nem jon ossze semmi,idegeskedek.ahogy meg megiszom az eslo nyelest minden szuper es jo.mit tehetek ez ellen?elore is koszonom

Szakértőnk válasza a cigi+energi ital kérdésre

Kedves Levélíró!

Hogy rászoksz-e a dohányzásra, az teljesen a te döntésed. Ha nem szereted,akkor utastísd vissza időnként.. vagy mindig. Egészségileg mindenképpen jobban jársz.

Az energiaitallal kicsit bonyolultabb a helyzet, mert sajnos úgy tűnik, függővé váltál tőle. Sajnos mindenképpen számolnod kell mellékhatások fellépésével, ezért javaslom, hogy próbáld az elfogyasztott mennyiségeket fokozatosan csökkenteni. Úgy értem, hogy ha naponta pl. 5 dobozzal iszol, akkor csökkentsd ezt kezdetben, pár napig napi 4-re (majd így tovább). Alkalmanként később is ihatsz egy-egy dobozzal. Ha úgy érzed, hogy nem sikerül önerőből túllépned a problémán, fordulj a háziorvosdhoz. Ő segít abban, hogy mi a következő lépés.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor