Iskolai vizsgálat mi igaz és mi nem,fogyás

2012.03.14.
1.Mért lettek ilyenekaz iskolai vizsgálatok?A szinte meztelen,vagy meztelen vizsgálatok igazak,nemi vizsgálat rátekintéssel pl?,sokan beszéltek a környezetembe is róla,hogy azok és milyen kényelmetlen és megalázó volt nekik.Mért duvult el ennyire?Igaz hogy hosszú ideig kell alsóneműben mezítláb mások előtt várakozni?Iskolai vizsgálatnak mi köze az nemiszervhez egyáltalán?Ezek a megalázó helyzetek igazak?
2.Alhasamon van zsírréteg és tanácsot szeretnék kérni milyen módszerrel lehetne lefogyni egészséges módon?
Előre is köszönöm válaszát.Kittus 17

Szakértőnk válasza a Iskolai vizsgálat mi igaz és mi nem,fogyás kérdésre

Kedves Levélíró!

Az oldalon több alkalommal jelezték már fiatalok, hogy tartanak az iskolai vizsgálattól. Ennek az az oka, hogy azt hallották, teljesen le kell vetkőzni, a nemi szerveket is vizsgálják stb. Az igazat megvallva szerintem ez nem indokolt iskolaorvosi vizsgálat keretein belül és nem is hinném, hogy ez lenne az általános gyakorlat. Mindenesetre a cél sohasem a páciens megalázása, ebben biztos lehetsz. Az orvos sosem azért kéri a betegét arra hogy levetkőzzön, mert esetleg kíváncsiskodni akar.

A második kérdésedre válaszolva: Mivel lokális fogyás nincs, ezért olyan változtatásokra van szükség, amelyek a szervezet egészét érintik. Vedd vissza a finomított szénhidrátok fogyasztását (cukor, fehér liszt), és figyelj oda az ételek zsírtartalmára is. Igyál sokat, főleg vizet. Mozogj többet, és formáld célzottan a hasadat is (felülések, hasprés).

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor