mi baj lehet?

2011.08.11.
Kedves szakértő,
nem tudom, hogy ez a probléma, az ön szakterületéhez tartozik-e, de szívesen venném a tanácsait.
A párommal fél éve vagyunk együtt, ő most 17. Előttem még nem volt más lánnyal. Eléggé ismerjük egymást, bízunk a másikban, megvan a lelki harmónia. Tudni kell, hogy körül van metélve, a műtéte kb. 2 hónappal ezelőtt volt. Mostmár minden rendben van a péniszével, nem fáj neki, kinézetre is tetszetős. Még csak pár alkalommal voltam vele, az első 2 alkalomnál nagyjából minden rendben is volt. De még akkor sem ment el :/ És hallottam már róla, hogy a körülmetélt férfiak tovább bírják, de ő szeretkezés közben lelankad, és így nem bírjuk tovább folytatni. Amugy óvszert használunk a védekezés érdekében. Kérdezgettem, hogy mi baj lehet, nem elég intenzíven érez, vagy izgul, esetleg valami elterelia figyelmét? Ő sem tudta megmagyarázni az okát. Mikor orálisan kényeztetem, akkor mindig van orgazmusa, és nem igazán van olyan,hogy lelankadna. Tudom, hogy persze szeretkezés közben nem érez annyira de lehet ez ennek az oka? :/
És az utóbbi pár alkalommal, már akkor elkezd 'puhulni' mikor még el sem kezdjük, csak ráhúzoma gumit. És a teljes merevedése is csak épp fél percekig tart ha rajta van. Azt mondta hogy annyira nem kiábrándító, meg előtte látom hogy mostmár nyugodt, szal mégúgyse értem. Látom hogy nagyon bántja ez, és ő sem tudja az okát, persze ilyenkor mindig megnyugtatom. Tudom hogy vonzónak talál, ezzel nincs probléma, és ha csak hozzábújok, vagy megcsókolom már merevedése van elég hosszú ideig. De mikor odakerülne a sor, nemtudom mi történik.
Elnézést a 'kisregényért'
Tanácsait várom, előre is köszönöm a segítségét.

Szakértőnk válasza a mi baj lehet? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem hinném, hogy a párod problémája (ami persze a tied is) a műtéttel van kapcsolatban, sokkal inkább az a tény állhat a háttérben, hogy még nincsen sok tapasztalata a szex terén. Te vagy az első lány az életében, és nem is sokszor voltatok együtt. A negatív tapasztalat (a sikertelenség) egészen biztosan szorongással tölti el akkor is, ha ezt esetleg magának sem vallja be. Biztosan nagyon "meg akar felelni" neked, tökéleteset akar nyújtani.

Szinte biztos, hogy ez a gond átmeneti jellegű és jelentősebb beavatkozás nélkül is meg fog oldódni, csak legyetek türelmesek. Nem kell feltétlenül az aktust erőltetni, próbáljatok egymásnak más módon is örömet szerezni. Persze ha kedvet éreztek hozzá, akkor sor kerülhet az együttlétre is, de nem kell hozzá görcsösen, "csakazértis" ragaszkodni. Támogasd őt ebben a számára kellemetlen helyzetben, és nem lesz gond.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor