Petting

2011.07.18.
Szia! 16 éves lány vagyok.. A barátom is 16 éves. Az a helyzet, hogy pettingeltünk, de nekeminkább negatív élmény volt, mint pozitív. Smároltunk, puszilgattuk egymást, levetkőztettük egymást, aztán később kielégített orálisan.. volt csiklóorgazmusom.. bár körülbelül 2 mp.-ig tartott. Utána teljesen megrémültem amikor megkérdezte, hogy "Segítesz az ujjamat..?" Vagyis megakart volna ujjazni, de nemtudta, hogy hogyan kell. Én komolyan megrémültem.. Az a gond, hogy én sosem ujjaztam még magam, semmit nem nyomtam még fel, tampont sem, ő pedig nem tudja, hogy hogyan kell. Vagy nem tudom. És akkor mondtam, hogy majd később, aztán inkább én is kielégtettem őt orálisan. Ez volt az első, hogy a számba vettem egy fiú nemiszervét. Amikor megláttam, akkor azt éreztem, hogy "ez nem fog menni! ez nem!" Aztán mégis számba vettem, aztán egy idő után abbahagytam és kézzel próbáltam, de nem tudott elmenni. Utána ő csinálta magának, de akkor is sok idő kellett, hogy elmenjen. Amúgy az elején is miközben smároltunk, néha felállt neki, aztán néha nem.. és elég gyorsan váltogatta az állapotát.
1. Normális, hogy undorodtam a nemiszervét a számba venni? Ez mindig így lesz?
2. Mi legyen az ujjazásos dologgal? Ez sikerülhet valahogyan?
3. Szűz vagyok. Ha nem ujjaz meg, akkor fájni fog, ha azonnal a péniszével próbálkozik....?
4. A srácban volt körülbelül 3 sör.. ez lehetett hatással arra, hogy hol felállt neki, hol nem? Vagy lehet, hogy nagyon rástresszelt az egészre?
5. Jelen pillanatban úgy érzem, hogy nem tudnék vele megint pettingelni, nagyon nem kívánom a srácot, még a csókját sem.. Ez normális? Elmúlik majd? Miért van ez?
Köszönöm!

Szakértőnk válasza a Petting kérdésre

Kedves Levélíró!

A leírtak mind-mind arra utalnak, hogy (lelkileg) nem vagy még készen a pettingre sem, és/vagy a partner sem megfelelő. Szerintem nem szerencsés ilyen nagy léptékben haladni (tehát nem is láttad még őt meztelenül, de rögtön ki akarod őt elégíteni orálisan). Vagy például te még egyáltalán nem próbáltad felfedezni a testedet, viszont szeretnéd, hogy ő megtegye.. Azt javaslom, hogy lassítsatok (már csak azért is, mert jeleneleg taszít az egész testiség). Minden mehet, amihez kedved van/lesz (hiszen ha szereted azt a fiút, akkor azért előbb-utóbb lesz): csók, ölelés, simogatás, akár a nemi szervek kézzel való ingerlése. Ha nem akarsz többet, akkor ezt jelezd világosan a fiúnak. Ne félj, eljön annak is az ideje, hogy többet szeretnél majd. Ilyen szituációban nagyon rossz ötlet lenne lefeküdnötök egymással, szinte borítékolható, hogy nem sok örömet lelnél az aktusban, sőt.. Érdemes lenne megpróbálnod felfedezni a saját testedet, akár a nemi szervedet is. Megnézheted magad tükörben, vagy kitapinthatod a hüvelyedet is, Ettől semmi bajod nem lesz, ne félj.

A srác erekcióját az elfogyasztott alkohol is befolyásolhatta negatívan, de az idegesség, vagy szorongás is.

Ne félj, elmúlik majd az ellenérzésed, de ne tegyél olyat, amihez nincsen kedved. Adj időt magadnak.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor