szüzesség

2011.06.28.
Üdv.Tudom,hogy sokan kérdeznek hasonlót és,hogy erre nem lehet pontos választ adni.
16 éves lány vagyok,még szűz.De már megujjaztak többször is és önkielégítettem is különböző tárgyakkal.Azt olvastam,hogy a szűzhártya elég közel helyezkedik el a hüvelybemenethez,körülbelül 2-3 cm-re. tudom,hogy még így sem biztos ,hogy a szűzhártyám már megsérült,de amikor önkielégítek 10-12cm-re érzek valamit,amitől már nem tudom tovább "dugni" az adott tárgyat,legalábbis nem merem. Nem tudom esetleg az lenne a szűz hártyám? Bár ez ellent mondana mindennel amit olvastam.Tudom hogy még szűznek számítok,de azért érdekelne hogy vajon épp e még a szűzhártyám és fogok e vérezni amikro először szexelek..

Szakértőnk válasza a szüzesség kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy ép-e szűzhártyád, mint ahogy azt sem tudom megjósolni, hogy vajon fogsz-e vérezni az első alkalommal. Ez abban az esetben sem törvényszerű, ha valakinek egészen biztosan nem sérült a szűzhártyája. Alkati dolog. Persze semmiképp nem kell jelentős vérzésre számítanod, inkább csak vérezgetésre.

A hüvely kb. 10-12 cm hosszú, tehát vége is van, méghozzá a méhszáj magasságában. Ezt követően már a nyakcsatorna és a méhtest következik. A méhszáj mechanikai ingerlése kellemetlen érzést okozhat, szerintem ne erőltesd.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor