nincs orgazmusom

2010.11.21.
Kedves Doktornő!
Egy elég kényes dolog miatt írok magának. Ahogy írtam, nincs orgazmusom se szeretkezéskor, se akkor, ha párom orálisan próbálkozik. Viszont ha maszturbálok, nekem sikerül. :( Páromnak egyszer sikerült eddig elvinnie 1 év alatt, akkor is csak orálisan, jó pár perc után. Az a gond, hogy az orgazmusaimat eddig meg kellett játszanom, hogy párom ne gondolja azt, hogy valamit nem csinál jól. (Volt már erre példa, mert kb. 3x megmondtam neki, hogy nem mentem el, és ekkor ezt gondolta, mert azt viszont tudja, hogy előző barátomnál nem mentem el 1x sem fél év alatt). Azóta, hogy mostani párom ennyire szomorú lett, ismételten meg kell, hogy játsszam az orgazmust. És ehhez még jön egy rossz dolog: mostanában egy idő után már kezd kellemetlen lenni a szex. :( Kívánom, hogy együtt legyünk és szeretkezzünk, de egy idő után talán már... Pedig nagyon szeretem páromat!
Gondoltam már arra, hogy talán az is besegít ebbe a dologba, hogy volt barátommal (18 éves) és párommal (22 éves) is csak úgy tudtunk együtt lenni, hogy szülők otthon voltak, és ez miatt aggódtam, valamint hogy ha nincs rajtam ruha, akkor mindig az jár a fejemben, hogy jól nézek e ki, ruha nélkül is, pedig én is tudom, hogy nem vagyok kövér, csak egy drasztikus fogyókúra miatt hasamon és kezemen kicsi megnyúlt a bőr, de az sem látszik nagyon.
Ön szerint mitől lehet ez, hogy se szex, se orális módon nem megyek el, csak ha magamnak csinálom? Pedig még azzal sincs gond, hogy nem nedvesedek be, mert volt már, hogy miattam ágyneműt kellett cserélni, valamint hogy túl fiatal lennék, mivel 18 vagyok. Kérem, segítsen, mert már nagyon rossz, hogy másfél éve meg kell, hogy játsszam a dolgot és sosem megyek el. Ön szerint mit tegyek, hogy párom ne gondoljon rosszra?
Előre is köszönöm válaszát!
Üdv.
Ági

Szakértőnk válasza a nincs orgazmusom kérdésre

Kedves Ági!

Nem egyszerű az a helyzet, amiben vagy. Alap esetben azt tanácsolnám, hogy mondd el a barátodnak, hogy eddig mindösszesen egyszer elégített ki. Azonban én is azt gondolom, hogy ez nagyon rosszat tenne a férfiúi hiúságának. Tehát inkább azt kellene elérni, hogy örömödet leld az együttlétben (mert így, hogy nem élvezed a szexet, ráadásul nyomaszt az is, hogy eljátszod az orgazmust, nem csoda, ha elmegy a kedved az egésztől).

Az nagyon jó, hogy önkielégítés során el tudsz jutni a csúcsra. Tehát tisztában vagy azzal, hogy hol, hogyan kell ingerelni ahhoz a tested, hogy orgazmusod legyen. Ezt próbáld megmutatni a párodnak: nem kell külön kommentárt fűznöd a dologhoz, elég, ha a kezét finoman a megfelelő helyre teszed és megmutatod neki, hogy esik jól. Vagy az is járható út lehet, ha szex közben te simogatod magad (ez valószínűleg külön izgalmas lesz a barátodnak). Így valószínűleg rövid idő alatt megtanulja a párod is, hogy mi esik neked igazán jól. Ez azért is fontos volna, mert egyébként a barátod (teljesen jogosan) azt fogja hinni, hogy minden rendben van, számodra teljesen kielégítőek az együttlétek, tehát nem fog semmit másképp csinálni. Rá kell tehát vezetned .

Természetesen előnyös volna, ha nem kellene attól tartanod, hogy a szülők netán meghallják az együttléteteket. Próbáljatok olyankorra időzíteni, amikor nincsenek otthon vagy mondjuk már alszanak. Ha jobban el tudod magad engedni, akkor könnyebben át tudod adni magadat a szexnek. A testedet pedig számtalanszor látta már a párod és a jelek szerint semmi problémája nincs vele, nem kell szégyenkezned

Minden jót!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor