fááj

2010.09.24.
Miért van az, hogy szex után mindig fáj a hüvelykörüli részem kívülről, főképpen a nyílás alján.

Továbbá lenne még egy kérdésem:
Én már egy jó fél éve élek nemi életet a barátommal, de még egyszer sem sikerült elmennem. Utána olvastam, de mindenhol csak az olvasható, hogy lelki okok miatt lehet vagy hoszabb előjáték kell stb... Nálunk egyikkel sincs gond, én mégse tudok elmenni. Az aktus közben úgymond nem érzem rosszul magam :S , de utána nagyon fáj az előbb leírtak szerint. Nagyon kétségbe vagyok esve.
Én soha nem fogom élvezni a szexet? :(

Szakértőnk válasza a fááj kérdésre

Kedves Levélíró!

Egészen biztos, hogy élvezni fogod az együttlétet! A fájdalom miatt mindenképpen orvosi vizsgálatot javaslok, mivel ki kellene zárni az esetleges fertőzést. Okozhat kellemetlenséget az is, ha nem elégséges a nedvesedés, ezáltal pedig erőteljesebb a súrlódás (ez síkosítóval könnyen megoldható).

A női orgazmus tanulható/tanulandó dolog, nem olyan egyszerű, mint a fiúknál. Fontos kérdés volna, hogy korábban bármilyen módon volt-e már orgazmusod. Ha igen, az mindenképpen biztató. Valóban lényeges, hogy az előjáték során eléggé felizgulj. Tulajdonképpen az sem baj, ha te nem az aktus során, hanem már előtte vagy utána jutsz a csúcsra.

Elképzelhető, hogy a jelenlegi helyzet részben amiatt is alakult ki, mert te már előre félsz a fájdalomtól, és emiatt nem tudod igazán elengedni magad. Tehát lehetőség szerint mihamarabb fordulj orvoshoz.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor