mi lehet terhesség vagy felfázás?

2010.08.05.
Szijasztok , az a problémám hogy felvoltam/vagyok fázva egy hónapja voltam egy sráccal,védekeztünk de félek hogy terhes vagyok 1 hete késik a bajom, felvagyok még mindíg fázva de semmi olyan tünetem nincs ami terhességre utalna, azóta nem voltam senkivel sem!!!szokásos felfázási tüneteim megvannak, kivéve hogy nem mindíg csíp ha pisilek, de terhesség tüneteiből meg h rengeteget eszek,alszok,fáradtnak fáradt nem nagyon vagyok csak álmos!! alhasam fáj kicsit néha... két oldalt úgy amikor megvan a havi bajom és szúr!!!Ilyenkor felfázva vagyok vagy terhes vagyok???? Lécci Segítsetek!!! Köszi előre is!!!!Fontos lenne megtudnom(ha terhes vagyok akkor a 4.hétbe vagyok, de ilyenkor már kellene legyen tünet nem???írjatok köszii mégegyszer!!!!

Szakértőnk válasza a mi lehet terhesség vagy felfázás? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ilyen esetben az a legelső teendő, hogy csinálsz egy tesztet (tekintve, hogy lehetsz terhes, hisz volt szexuális kapcsolatod). A húgyúti panaszok miatt pedig vizeletvizsgálatra van szükség (háziorvosnál) mert amennyiben valóban fel vagy fázva, arra kezelés szükséges. Ne késlekedj!

Amíg felkeresed az orvosodat, addig is fogyassz sok folyadékot (főleg vizet). Az alhasi tájékot tartsd melegen (megfelelő ruházat). Ha nem találnak fertőzésre utaló jelet, akkor nem árt felkeresni a nőgyógyászt is, hogy nincs-e pl. hüvelyi fertőzésed.

Egyelőre ne aggódj, de lépj mindenképp.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor