Petting

2010.06.23.
Van egy 19 éves barátom,aki szűz és még nincs sok tapasztalata szexuális élet terén,de próbálom tanítgatni először persze előjátékkal. Elmeséltem,hol van az erogén zónáim Pl. a Fülem peremén. na már most az sokkal izgatóbb nekem,ha csak puszilgatják kicsit megharapják érzékenyen,szép szavakat suttognak a fülemben,de a barátom kicsit félreértett ez ügyben. Ő az egész fülkagylómat elkezdi nyalogatni bő nyállal és már undorítónak tartom. Evvel az lenne a kérdésem,hogy hogyan említsem meg neki ,de úgy ,hogy Ne bántsam meg ? Mert hát egy sértődékeny Srácnál jól meg kell gondolni mit mondd az ember. Szóval mit ajánlanál,mit és hogyan kezdjek neki,hogy ne higgye azt,hogy ezáltal rossz vagy,hogy ne bántsam meg?
A másik problémám ami úgy szint ide kapcsolódik,hogy mikor Orálisan kielégít a csiklómnál valahogy mikor majdnem beindulnék és csúcsra jutnék egyszer csak abba hagyja, mert elfárad a nyerve( meg nem is olyan gyors). Néha még kicsit segítenem kell neki,hogy hol van az a legérzékenyebb pont.
Erre mit tudnál tanácsolni?
Előre is köszönöm.
Alexa 18

Szakértőnk válasza a Petting kérdésre

Kedves Alexa!

Az első kérdésedre azt tanácsolom, hogy próbáld meg megmutatni, mit szeretnél. Egyszerűen cirógasd őt úgy, ahogy te is szereted. Nem is feltétlen kell szólni előtte. Szerintem ő valószínűleg reflesexen ugyanúgy csinálja majd, ahogyan te. Persze lehet, hogy nem veszi a lapot. Ilyen esetben mégis szólnod kellene, mert így csak elmegy a kedved az egésztől. Finoman (hogy a férfiúi büszkeségét meg ne sértsd) irányítsd, akár akkor is, amikor csinálja.

A másik problémáddal kapcsolatban is azt javaslom, hogy irányítsd őt akár verbálisan (miközben csinálja-néhány szenvedélyes vezényszó csak felcsigázza majd ), akár egyszerűen csak fogd meg a kezét vagy a fejét és tedd a megfelelő helyre. Fontos lenne, hogy összhangba kerültejek és ez csak úgy megy, ha megmutatjátok/ elmondjátok egymásnak, hogyan lenne a legjobb.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor