Szexuális igzalom?

2010.06.21.
19 eves lany vagyok es meg szuz.
Nem tudok eldonteni, hogy melyik allapot a szexualisan felizgult allapot. Ketfele erzesem van: neha ha valami sexualis jellegu dologrol alomdok akkor ugymont azt hiszem felizgulok
Enyhen lukteto erzes es nem tudom h ez azt jelenti h ugymond kesz lennek egy nemi aktusra ?
Amikor a bartommal pettingeltunk akkor nem ezt erzem. Akkor is kejerzetem van de nem tudom h az a jo vagy a masik ami eleg inteziv.
Van egyaltalan ilyen? es ez a kelyes lukteto erzes nem csak az almomban latott sexualis dolgokkor eszlelheto akkor is ha hirtelen valami sexualis felhivasu film vagy kep otlik a szemembe. Az a kerdes h melyik az a kelyerzet amit ereznem kell amikor majd elvesztem a szuzessegem,ami mar elegge tervben van.Neha petting kozben zavar h nem tudom h azt kele erezzem amit akkor erzek vagy azt a fur enyhen lukteto erzest?
Ha arra gondolok h a luktetot kene akkor elegge elszomorit mert ugy erzem a partneremmel nem talaljuk az osszhangot es azt akarjuk h az elso emlekezetes legye! Vedekezes az elosszamu szabaly! :)

Szakértőnk válasza a Szexuális igzalom? kérdésre

Kedves Levélíró!

Induljunk ki abból, hogy a tested tökéletesen működik, a barátoddal pedig szeretitek és kívánjátok egymást. Tehát teljesen megnyugodhatsz, mert normális az is, amit mondjuk álmodban érzel és az is, amit a barátoddal. Egyébként az is lehetséges, hogy álmodban akár orgazmusod is van, külső inger nélkül is. (Mert azt írod, az érzés eléggé intenzív.) Tehát probálj ne erre koncentrálni, miközben együtt vagytok, hanem csak add át magad az érzésnek. A tested pontosan tudja, hogy mit csinál és ez így lesz az első (meg a többi) együttlét során is. Azért arra készülj fel, hogy az első együttlét nem feltétlenül hoz szexuális örömérzetet vagy orgazmust. Persze ez sem kizárt, de ha mégsem élveznéd annyira, akkor nyugodj meg, idővel kialakul majd az is.

Azt akkor nem írom, hogy fő a védekezés..

Minden jót!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor