Hüvelygomba??

2010.05.30.
Doktornő!segítséget szeretnék kérni...valamelyik kb 5 napja észrevettem magamon h odalent viszketek és ilyen fehéres folyásom volt meg be volt pirosodva!úgy gondoltam h hüvelygomba mivel a tünetek egyeznek!vettem hüvelytablettát és 3 nap elteltével mikor befejeztem a használatát már nem viszketett és nem volt folyásom meg semmi de a 4. napon mikor pisiltem..olyan égő érzés jött rám..de nem úgy mint amikor fel van fázva az ember!és a barátommal a 4. napon este szeretkezni akartunk de nem ment!mert annyira fájt kívülis meg belülis...ilyen égő, csípő érzést éreztem de csak annyi látszik h a hüvelyemnél olyan mintha meg lenne "repedve"(pontosabban nem tudom leírni) a bőr és piros...azóta nagyon meg vagyok ijjedve de nőgyógyászhoz nem akarok elmenni!mert félek tőle..vagyis valahogy nem tudom elképzelni h egy idegen ember hozzámnyúl..
Ezért fordulok magukhoz!A választ előre is nagyon köszönöm!Bár remélem nem az lesz h forduljak orvoshoz :(

Szakértőnk válasza a Hüvelygomba?? kérdésre

Kedves Levélíró!

Hát, nincsen jó hírem számodra, el kellene menned orvoshoz. Hüvelyi fertőzésed van, és vény nélküli szerrel nem sikerült kikezelni. Biztosan tudod, hogy a kezeletlen fertőzés felfelé (a belső női nemi szervek-méh, petefészkek- felé)terjedhet és komoly gyulladást, következményesen akár termékenységi problémákat is okozhat. Fontos lenne, hogy a barátod is kapjon krémet vagy tablettát, máskülönben visszafertőzhet téged.

A nőgyógyászati vizsgálat minden nő életéhez hozzátartozik és a későbbiekben is el kell majd menned minimum évente egyszer a rákszűrés miatt. Nem ciki, hidd el.

Gyors gyógyulást!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor