Nincs orgazmusom

2010.05.25.
17 éves vagyok edig csak 3 fiuval voltam és edig egyikel se volt hüvelyi orgazmusom söt sokszor a jelenlegi pasim csiklo orgazmust sem tud csinálni nekem hiába mutattam neki h. csinálja akkor se sikerül.. Több pózt is ki próbáltunk már és semmi nem volt a barátomat is nagyon zavarja főleg engem mostanában én is azt mondom neki h. elélveztem én is nagyon cikinek érzem h. nem sikerül a hüvelyi orgazmus sokszor nekem nincs kedvem sexelni emiatt ... milyen pózt próbáljunk ki vagy kezdjük a legelején előjátékkal ismerjem meg a testem még jobban én is,, és a barátom is ??? lehet hülye kérdés előre is köszönöm a válaszát

Szakértőnk válasza a Nincs orgazmusom kérdésre

Kedves Levélíró!

A jó hír, hogy az előző partnereiddel volt már orgazmusod. Hogy ez a csikló ingerlése folytán jött létre, az most nem igazán lényeges, hiszen a nők többsége sokkal könnyebben kielégül ilyen módon, mint a hüvely ingerlése révén. A mostani helyzet egyáltalán nem tragikus, egyszerűen csak egymásra kell hangolódnotok.

Az biztosan nem használ, hogy mindketten görcsösen akarjátok, hogy sikerüljön. Próbáljatok lazítani egy kicsit és úgy együtt lenni, hogy ne legyen a cél a kielégülés. Szabad egymást simogatni, cirógatni, de nem fontos, hogy lesz-e orgazmus a végén vagy sem. De legyél vele őszinte, mert az orgazmus színlelése hosszú távon nem használ a kapcsolatotoknak. Mivel meg lesz győződve róla a barátod, hogy mindent jól csinál, tenni sem tud a változásért. Nyugodtan mutasd meg neki, hogy milyen típusú ingerlést kedvelsz. Ha sikerül petting során elérni az orgazmust, akkor próbálkozzatok a hüvelyi kielégüléssel is.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor