mitől lehet?

2010.04.18.
Kedves Szakértő !

Van egy kényes gondom. másfél éve van 1 barátom. Mikor lefekszünk,a legelején tökjó,majd elkezd fájni,mintha száraz lenne és abba kell hagynunk,mert elmegy tőle a kedvem. Próbáltunk síkosítót,de az sem használ,mintha belül valamit felsértene. Nem értem mi baj lehet. Jó lenne ha tablettát használhatnék,mert a gumi nagyon kényelmetlen,de 16 éves vagyok és még nem engedi anyukám. :( Van ötlete,mit tehetnék? Köszönöm.

Szakértőnk válasza a mitől lehet? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt írod, hogy elkezd fájni és elmegy tőle a kedved. Nekem pedig az jutott eszembe, hogy nem lehet-e az, hogy esetleg először kizökkensz, aztán kezd el fájni. Mert a nedvesedés megszűnése arra utal, hogy csökken az izgalmi állapotod. Gondold át, hogy nincsenek-e zavaró körülmények, el tudod-e engedni magad, nem tartasz-e pl. a nem kívánt terhességtől..

Nem tértél ki arra, hogy vajon petting közben el tudod-e engedni magad, van-e orgazmusod. Ha igen, akkor egyelőre próbáljatok erre nagyobb hangsúlyt fektetni. Amit még tanácsolok: próbáljatok esetleg más típusú óvszert használni, és továbbra is a síkosító. Ezen kívül kipróbálhatjátok, hogy szeretkezés közben a barátod (vagy te) kézzel ingerli a csiklódat, hiszen mint tudjuk, a nők sokkal könnyebben elérik ilyen módon az orgazmust.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor