Mert szeretem, és nem akarom megbántani

2009.12.22.
Tisztelt Doktornő!
Legelőször is szeretnék Kellemes, meghitt ünnepeket kívánni és sikeres újévet!
Most pedig a következő lenne a problémám : a barátommal ha szeretkezünk, ő nagyon hamar elmegy. Pedig van úgy is, hogy egész idő alatt csak lassan szeretkezünk, inkább ölelkezünk vagy csókolózunk. Miért van az, hogy ő ilyen hamar elélvez? Én nagyon szeretek vele együtt lenni, sőt nagyon szépnek tartom, mert gyengéd és tud bánni egyes helyzetekkel, ha csak előjátékozunk vagy néha szeretkezésnél is elmegyek, de legtöbbször ez nincs így. Én még csak elég nagy izgalomban vagyok, mikor már ő elmegy. Nagyon szépen kérem, segítsenek...

Szakértőnk válasza a Mert szeretem, és nem akarom megbántani kérdésre

Kedves Levélíró!

Köszönöm a jókívánságokat és én is hasonló jókat kívánok Neked!

Elnézésedet kérem, hogy csak most válaszolok. Látszik, hogy szereted a barátodat, hiszen keresed a megodást a problémára. Szerintem ez az egésznek a kulcsa, a megértés és a türelem.

Próbáljátok nyújtani az együttléteket. Ha a barátod érzi, hogy közel van az orgazmushoz, akkor inkább álljatok meg egy kicsit, esetleg addig más módon igyekezzen örömet szerezni neked. Egyébként az nagyon jó, hogy az előjáték során vagy szeretkezés közben szokott orgazmusod lenni. Az sem baj, ha eleinte nem egyszerre van orgazmusotok vagy nem aktus közben, hanem előtte vagy utána. Ha türelmesek vagytok egymással, akkor kialakulnak majd a dolgok.

Minden jót:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor