Van okom félni attól,hogy terhes leszek?

2023.03.19.
Őszintén szólva nem hittem volna,hogy egy ilyen helyen fordulok majd segítségért,azonban teljesen kétségbe vagyok esve és nem tudok kihez fordulni.
Nem igazán értek a sexuális dolgokhoz(mégha valamilyen szinten tanították is).Végzős diák vagyok és nemrég lett életemben először barátom.A közelgő érettségi miatt nem szerettem volna nagyon semmilyen sexuális dolgban résztvenni,de tegnap,mikor átjött hozzánk,valahogy máshogy alakult.Sokat agyaltam azon,hogy milyen lehet az első,főleg vele...Most először fogtuk meg egymás nemi szervét és próbáltuk kitapasztalni(mi a jó a másiknak).Kíváncsiságból,mikor merev állapotban volt a pénisze,odatettem magamhoz.Nem ejakuált előtte(se utána),de előváladék az volt.Úgy ,,mozogtunk" egymáson,mintha szeretkeznénk,devalójában nem hatolt belém(még szűz vagyok).Ilyenkor is megvan az esély,hogy teherbe tudok esni?Az ujjával ezek után izgatta a csiklómat,szerette volna,hogy elélvezzek.Utánaolvastam,hogy az előváladékban is lehet kellő mennyiségű spermium és hogy nem szükséges ahhoz behatolás,hogy teherbe essünk?!Attól félek,hogy ha esetleg volt az előváladékban aktív spermium,akkor az az ujjazást követően bekerült mélyebbre és teherbe estem!
nyilván ez 1 tanulság volt számunkra,hogy mindig minden ilyen esetben vigyázni kell és védekezni,de persze eleve nem annak indult ez a dolog,csak így alakult :(
Önök szerint mit kéne tennem?Életemben nem voltam még nőgyógyásznál és félek.De ha csak ő tud segíteni...
Válaszukat előre is hálásan köszönöm!

Szakértőnk válasza a Van okom félni attól,hogy terhes leszek? kérdésre

Kedves Kérdező! Hüvelyi behatolással lehet teherbe esni. Óvszer a későbbiekre mindig legyen. Nógyógyászhoz lassan azért érdemes elmenni, mert halogatva mindig nehezebb lesz. De nem is kell tőle félni.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor