Dr. Ujj Zsófia

2021.09.28.
Kedves Doktornő! Van egy problémám a testemmel. Persze ebben a korban kinek nincs. A lényeg, hogy agy a hasam. Nem úgy hogy hájas, vagy dagadt. Csak az alhasam kidudorodik, félreértés ne essen nem vagyok terhes. Ha behúzom nagyon természetellenesen néz ki. Sokat eszem, nagyon, de nem leszek tőle hájas, nehezen hízom, de mégis nagyon zavar a hasam. Az lenne a kérdésem, ezt lehet valamivel kezelni, vagy edzeni kell rá... Szeretném ha lejjebb menne, mert nem tudok egy passzosabb ruhadarabot sem hordani, illetve feltudom venni, de nem érzem benne jól magam, mert úgy nézek ki, mintha terhes lennék... Ha pedig rászánom magam hogy felvegyek egy szűkebb pólót, sokan megemlítik hogy nagy a hasam... Mivel nem biztos, hogy ez teljesen érthető volt, írok még néhány részletet magamról.
12 éves vagyok, 43 kiló, 161 cm. Sportolok, mindenki azt mondja vékony vagyok, mert nyilván nem hívom fel a hasamra a figyelmet. Nagyon el vagyok keseredve, mert a minap még egy évfolyam társam is leszólt, hogy ne hordjak haspólót, mert nekem az nem áll jól. Kérem segítene?
Üdvözlettel: Emma

Szakértőnk válasza a Dr. Ujj Zsófia kérdésre

Kedves Emma! Sajnos van ilyen, szóval ez egyáltalán nem egyedi szerencsére. Attól még probléma. Kifejezetten alhasra való gyakorlatok vannak, illetve csípőre hasra kifejezetten jó a hullahopp karika!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor