Előváladék mizéria

2017.03.13.
Kedves Doktornő!
Már elvesztem a kavalkádban, ami ezt a témát érinti. Velem ez történt: a ciklusom 17. napján voltam együtt egy fiúval, úgy, hogy aktus nem történt. A ciklusom 14. napján volt a legalacsonyabb a hőmérsékletem (36,2) - gondolom ekkor volt peteérésem. Nem kívántam a fiút, ezért csak addig jutottunk, hogy megujjazott én pedig a péniszét simogattam. A nemi szerve nem ért hozzám ott lent, de lehet a kezemmel odanyúltam, már nem emlékszem. Kevés előváladéka volt, de azért volt valamennyi. Előtte 4x volt pisilni, mert borozgattunk kicsit.
Kérem, írja le, hogy hogyan zajlik ez az előváladék dolog biológiailag....hiszen annyi lehetetlen állítás van fent a neten, hogy kezdem azt hinni, hogy így is teherbe lehet esni. De ugye nem?
Ha folyton pisilt, akkor az előző aktusból megmaradó spermiumok minden esetben kimosódnak, ugye? Ha volt egyáltalán előtte aktusa más lánnyal (megjegyezem, már fantáziálok félelmemben).
Tehát az előváladék csakis aktussal együtt veszélyes, ugye? De ha nem történt aktus, akkor mért írják annyi helyen, hogy attól is teherbe lehet esni. 1 spermium is elég a megtermékenyítéshez (a sok millióból - ezt sehol nem írják). És elég hosszú utat kell megtennie a petevezetékig, ha nem csal az emlékezetem a biológia órán elhangzottakról.
A frász van rajtam a sok eltérő információról, amit az interneten találok. Kérem segítsen, mert annyira stresszelek :(
Köszönettel,
Tattyána

Szakértőnk válasza a Előváladék mizéria kérdésre

Kedves Levélíró! Természetesen behatolás nélkül nem lehet teherbe esni. Egyébként a vizeletürítés nem kimosódás, nincs jelentősége.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor