Szex?! 15 évesen?

2016.12.09.
Kedves Szakértő!
Egy fontos kérdéssel fordulok Önhöz. 15 éves lány vagyok. A barátom nemrég töltötte a 18-at. Nagyon jól elvagyunk. Nagyon szeretem és Ő is engem. Már sokszor bebizonyította, hiszen néha nagyon labilis a hangulatom. És bármit tettem megbocsájtott. És a perverzségemet is szereti... Már megujjazott. Tudom, hogy fiatal vagyok, és (még) sokat szoktam bolondozni, de, ha komoly dologról van szó többek szerint sokkal érettebb vagyok. A barátom és egy két ember is összehasonlított a barátnőmmel és mindenki azt mondja érett vagyok. Most, pedig a kérdés: Meddig kell várnom a szexszel? Nagyon vágyom rá és Ő is vágyik rám. Már rengetegszer közölte, hogy kíván engem és ugyanezt én is bevallottam neki. Igazából nem is az zavar, hogy le szeretne velem feküdni, hanem hogy hogy mondjam el a szüleimnek.
Tudom, hogy fiatalnak számítok, de nagyon vágyom rá! És persze nem holnap történne meg, hanem szilveszter környékén, bár, ha anyáék nem engednek el, akkor tovább csúszik. De mi a véleménye? Tudom... nem kéne elkapkodni, de... Túlságosan szeretem és nem kényszerít semmire, ha azt mondanám neki, hogy nem szeretném, megértené.
Szóval? Kitöltöttem az oldalon egy tesztet is ami azt írta, hogy fel vagyok készülve a szexre, csak olvassak még utána még egy picit.
Szóval nagy baj ha le szeretnék vele feküdni?
Válaszát köszönöm!

Szakértőnk válasza a Szex?! 15 évesen? kérdésre

Kedves Kérdező! Egy teszt nem hiszem hogy választ ad az érettségre, nem ismered miről van szó, egy program nem mondhatja meg így van-e. Szerintem korai, ráér, persze nem én döntök, erre nem adhat más választ, Te döntessz arról is, hogy beavatod-e a szüleidet. Tartós, megbízható kapcsolat kell, biztos háttér, meghitt környezet, különben rossz élmény lehet. A szerelem nem csak a testiségtől függ, nem kapkodnám el. Ha mégis ezen jár a fejed, feltehetően van még minek utána olvasni, de ne tesztet tölts, ne mások, hasomló korúak véleményét olvasd, hanem biztos információt adó irodalmat keress, vagy tapasztaltabb ismerőst kérdezz. És az óvszer semmi esetre se maradjon el. Az első pillanattól se, semmi előjáték és csak próbálkozás idején se, mert ezekből lesz utána az izgalom, hogy ne legyen a terhesség kérdése az előtérben.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor