A barátnőm nem tud elélvezni, mi lehet a baj?

2016.01.29.
Jó napot!
Először is fontos információ lehet, hogy mindketten lányok vagyunk. 5 hónapja vagyunk együtt, eddig semmi probléma nem volt az együttlétekkel. Mos viszont 2 alkalommal is előfordult, hogy a barátnőm nem tudott elélvezni. Az első alkalommal mindketten magunkat hibáztattuk. Aztán a második alkalommal is, elejtettünk pár könnycseppet is emiatt, mert kétségbeestünk. Arra gondoltunk, hogy a munka és a suli, és az anyjával való folyamatos civakodás állhat a háttérben, hogy túl sok stressz éri. Jóra gondolunk?
Félek attól, hogyha legközelebb se sikerül, akkor már nem is akarunk majd lefeküdni egymással, mert félünk, hogy nem lesz majd "eredménye".
Szeretjük egymást, kívánjuk egymást,, de ez valamiért nem sikerül. Miért nem?
Válaszát előre is köszönöm,
egy aggódó barátnő

Szakértőnk válasza a A barátnőm nem tud elélvezni, mi lehet a baj? kérdésre

Kedves Kérdező! A szexualitás nem egyenlő a beteljesedett aktussal. Ráadásul írják, hogy eddig minden rendben volt, csak néhány alkalommal fordult elő. Az orgazmuskészséget rengeteg tényező befolyásolja, köztük a fáradtság, a napi konfliktusok. Semmiképpen nem szabad ezen tépelődni, elegendő ha szeretik tovább egymást és minden redben lesz - nem is gondolom, hogy jelenleg baj lenne.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor