higiénia és kérdések

2014.09.22.
üdvözlóm.
1.az első levélnél tartok még a fogamzásgátlóval, a második héten késtem az egyik szemmel 11 órát, most lesz majd az utolsó hetem a levélen és utána pauza. mikortól leszek teljesen védett?
2.ha megfelelően szedem a tablettákat, elhagyhatjuk az óvszert? ez azt jelenti, hogy a barátom gumi nélkül belém élvezhet anélkül, hogy teherbe esnék?
3.nagyon kellemetlen az egész, mert eddig azt mondtam a barátomnak azért nem akarom, hogy óvszer nélkül szexeljünj, mert félek a teherbe eséstől, de igazából én mindennemű váladéktól félek. még a magamétól is. nem tartom higiénikusnak, sőt, taszít, ha natúran érintjük egymást. de mivel irattam fel tablettát, nem tudok mivel takarózni, h miért szeretném a gumit. soha nem engedtem be senkit gumi nélkül, mert taszít, akármennyire is vonzódom a barátomhoz.
azt hiszem, köze van ahhoz is, hogy tisztaságmániás vagyok. majd el tudom hányni magam, amikor a barátom lenyalja az ujját, amivel előtte bennem volt, és nekem utána meg kell csókolnom. gyakran öklendezem emiatt.
ez csak velem fordul elő, vagy általános fiatal lányoknál?
köszönöm a tanácsukat.

Szakértőnk válasza a higiénia és kérdések kérdésre

Kedves Levélíró!

Szabályos szedés mellett a tabletta védelme körülbelül egy hét szedés után már kialakul, ezt követően nem szükséges egyéb, kiegészítő védekezés.

Szerintem a legcélszerűbb az volna, ha megmondanád a barátodnak, hogy nem vele van baj, csak te kicsit nehezen viseled a váladékokat, és mindent, ami ezzel jár. Az őszinteség a legjobb út, úgy gondolom.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor