Mi lehet velem?

2014.09.19.
Kedves Doktornő! Remélem nem lesz bonyolult a kérdésem. A helyzet a következő: augusztus elején a barátommal megpróbáltuk először, de nem ment mert még túl szűk vagyok. Az előváladékos péniszét egy picit be tudta dugni, de csak rövid időre, néha meg simogatott vele a hüvelyem környékén. Ezután aggódtam, hogy terhes lehetek-e, ffőleg hogy az utolsó menstruációm kezdetétől a 14-15.napon történt ez. Aztán fájt a hasam, szúrt a méhem, akkor nagyon görcsöltem hogy mi lehet. De augusztus végén szokás szerint megjött. Teljesen ugyanolyan volt mint az összes többi, semmiben sem különbözött. Most már 2 napja fáj a hasam, szúr a méhem, a petefészkeim fájnak, és néha fel van puffadva az alhasam. 5 nap múlva kéne megjönnie(bár nem rendszeres). Az lenne a kérdésem, hogy ez lehet PMS egy héttel a mensi előtt? És terhességre mennyi az esélyem a leírtak alapján? Ha ez nem pms, akkor mi lehet? Köszönöm válaszát, fontos lenne egy szakértő véleménye.

Szakértőnk válasza a Mi lehet velem? kérdésre

Kedves Levélíró!

Kérdés, hogy a közben eltelt időben (szeptemberben) mi történt köztetek. Történt-e védekezés nélküli együttlét (vagy olyan, ahol nem használtatok óvszert az együttlét teljes időtartama alatt)?

A leírtak egyébként teljesen beleillenek a PMS tüneteibe is, tehát egyelőre nincs ok aggodalomra. Azt javaslom, hogy a vérzés nem jön meg a szokott időben és volt köztetek szexuális kapcsolat, akkor csinálj terhességi tesztet.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor