spontán orgazmus

2013.09.29.
Komoly kérdésem van és tényleg szeretnék rá választ kapni.
Ha maszturbálok nagyon könnyen elérem az orgazmust, aminek örülnöm kellene...juhéj...viszont elég gyakran (naponta 2-3x) spontán orgazmust élek át, amikre egyáltalán nem is számítok rá.
Teljesen ki vagyokk akadva, elkezdtem hívő életet élni, és borzasztóan szégyellem magam, amikor bibliaórán vagy istentiszteleten történik a dolog...tisztátalannak érzem és bűntudatom van emiatt. Ez olyankor a legrosszabb, mikor valakivel beszélgetek, tartja velem a szemkontaktust, én meg nem tudok mit tenni, kicsit "elalélok", és elvörösödök zavaromba. Ilyenkor mindig egy nagyot pislogok, és sóhajtok, próbálom valahogy leplezni, de mindig azt hiszem, hogy mások látják rajtam...
Van ezzel más lány is hasonlóan? Ez intim dolog, nem másokra tartozik, és zavar, hogy nyilvánosan kell szégyent átélnem - nekem ez akkor is szégyen, ha ők nem tudják.
Beteg lehetek? Csak egyszer jártam nődokinál általános vizsgálat miatt, bár én ezt nem mertem említeni, mert nagyon szégyelltem volna elmondani...féltem, ha megvizsgál szintén átelem, de szerencsére nem történt meg, csak azután hogy kijöttem a vizsgálóból... Szűz vagyok, nem lehetek nemi beteg. Mi a baj velem?

Szakértőnk válasza a spontán orgazmus kérdésre

Kedves Levélíró!

Igen ritka állapotokban előfordulhat a sorozatos spontán orgazmus. Én mindenképpen javasolnám hogy fordulj nőgyógyászhoz, ő tud konkrétan nyilatkozni arról, hogy nem áll-e fenn semmilyen szervi eltérés. Elhiszem hogy kellemetlen a jelenség, de semmiképpen sem kell szégyellned magad miatta, hiszen nem akaratlagos dologról van szó.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor