derélfájás szeretkezés közben! miért? :O

2013.07.30.
Egy 18 éves lány vagyok és az lenne a problémám, hogy amikor a párommal szeretkezni kezdünk aktus közben egy elég kellemetlen fájdalom nyilall állandóan a derekamban, van mikor csak egyik oldalon vagy hogy az egész! 3-4x próbálkoztunk már és ez a fájdalom annyira kellemetlen, hogy sajnos abba kell hagyni! Szinte mindent pozíciót, és mindent megpróbáltunk hogy kellemesebbé, elviselhetőbbé tegyünk, de sajnos semmitől nem jobb! Engem és a páromat is nagyon nyugtalanít ez az egész! Mi lehet ennek az oka? Esetleg izomgyengeség miatt is előfordulhat ez az elég kellemetlen, szúró érzés?!
Illetve egy másik problémám is lenne, a csikló izgatása miért vált ki rossz, kellemetlen érzést? Teljesen mást vált ki az izgatása mint amit kellene!
Lehet hogy a viccből mondogatott "Fordítva vagyok összerakva!" igaz lesz? :)
Válaszát előre is köszönöm! :)

Szakértőnk válasza a derélfájás szeretkezés közben! miért? :O kérdésre

Kedves Levélíró!

A deráktájon érzett fájdalom lehet kisugárzó jellegű, utalhat esetleg nőgyógyászati gyulladásra is. Érdemes lenne felkeresned egy nőgyógyászt.

Nem vagy rosszul összerakva. Ha nem okoz kellemes érzést a párod érintése, akkor inkább a technikával lehet gond, esetleg az előjáték során nem érted el a megfelelő izgalmi állapotot. Tehát némi türelemmel és kellő tapasztalattal a probléma orvosolható.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor