Terhes lehetek?

2013.07.24.
Üdvözlöm önöket!
Lefeküdtem a barátommal szombatom és vasárnap is. Ma már szerda van. Szombaton eleinte gumi nélkül csináltuk majd felhúzta a gumit, de nem élvezett belém, mert inkább elintézem a kezemmel a biztonság kedvéért. Vasárnapra már elfogyott a gumi, de már jóval hamarabb kivette és későre is ment el (a kezemmel csináltam), mert kicsit ivott is. Egyik napon sem élvezett belém, viszont csináltuk gumi nélkül. Mindkét nap leszoptam (bocsánat a szóhasználatért) aktus előtt.
Hétfőn már nagyon fájt a puncim, inkább álltam, mint ültem. Kedden már nem annyira, de akkor is éreztem kicsit. Ma már nem fáj annyira, csak egy kicsit a hasam alja és mintha a melleim és fájnánk. Ez azért lenne mert túl durván csináltuk, vagy az, hogy sokszor? Vagy az a baj, hogy terhes vagyok? Lehetnek ezek az első jelek?
Az utolsó mentruációm utolsó napja július 11. Lehet, hogy már előre érzem, hogy beteg leszek?
Doktor nő, kérem, segítsen kétségbe vagyok esve. Mielőbbi válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Terhes lehetek? kérdésre

Kedves Levélíró!

A terhesség esélye nem nagy, de nem is nulla (hiszen az előváladék is tartalmazhat spermiumokat). A tapasztalt tünetek semmiképp sem a terhesség jelei, azok jóval később jelentkeznek. A fájdalom oka lehet a fokozott mechanikai igénybevétel is, de lehet fertőzés is. Ha az alhasi panaszok ismét jelentkeznek vagy szokatlan folyást észlelsz, fordulj nőgyógyászhoz. Ha a vérzésed nem jön meg időben, terhességi teszt végzése indokolt.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor