Miért van ez?

2013.07.07.
Kedves Doktornő!
A párommal lassan 9 hónapja együtt vagyunk. És eddig mindig csak óvszerrel szeretkeztünk. Ám a barátom most elmondta, hogy nem élvezi annyira a szexet. Mármint jó meg minden, de például a szopást egész végig élvezi a szexet pedig csak akkor amikor elmegy. És ez nekem nagyon rosszul esett. Úgy érzem, hogy nem vagyok elég jó neki. És félek, hogy keresni fog valakit akivel jobb a szex. Persze azt mondta, hogy nemfog mert engem szeret és én kellek neki de akkor is félek. De mitől lehet ez, hogy nem élvezi annyira? Valamit rosszul csinálok? Vagy az óvszer miatt van? Vagy minden férfivel így van ez? Mit csináljak, hogy jobb legyen? És ha hosszú távon ez rossz hatással van a kapcsolatunkra? Kérem segítsen!
És lenne még egy kérdésem. Maga szerint a tini szerelmek tarthatnak 'örökké'? Mert mindenki azt mondja, hogy nem. Mert mi még nagyon fiatalok vagyunk. És ezt olyan rossz hallani. És sokszor vagyok szomorú ez miatt, vagy az miatt ,hogy attól félek, hogy a barátom kiszeret belőlem és keresni fog valaki mást, meg ilyenek. Mit tudnék tenni az ilyen buta gondolatok ellen?

Szakértőnk válasza a Miért van ez? kérdésre

Kedves Levélíró!

A tinédzserkori szerelmek nagy része még az útkeresést jelenti. Ettől függetlenül az érzések igaziak és mélyek, és nem is kell megmérgezni őket ilyen negatív gondolatokkal. Nyilván addig lesztek együtt, amíg az mindkettőtöknek jó. Ez lehet három nap, három év vagy három évtized is, vagy még annál is több Ki tudja. Ha egyszer szakításra kerülne sor, akkor abban benne lesz valami újnak, talán még jobbnak az ígérete. A szexszel kapcsolatban pedig: próbálkozzatok újításokkal, lehetséges hogy csak ez a probléma. Keressetek új helyzeteket, fűszerezzétek meg, pezsdítsétek fel a kapcsolatotokat. Talán csak egy ikis újdonság hiányzik.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor