Mixert nem elvezek el? Kinek a hibaja?

2013.05.04.
Tisztelt szakerto!
1 honapja vagyunk egyutt a parommal (20on evesek vagynk) (en vagyok a lany)
A kapcsolatunk elejen lefekudtunk, mindketten szuzek voltunk.
Igazabol eddig meg nem elveztem el, vele sehog sem.
Neki az a felfogasa, hogy nem akar olyan gyakorian szexelni velem, mert o tobbre ertekeli azt, ha velem van.
Tovabba arra is meg kert, hogy egyedul se csinaljak semmit, o sem fog. Mondta, hogy abba hagyta, egyszer 4 honapig nem maszturbalt.
Minden aktus elott nagyon fel volt izgulva, ezert nem birta sokaig, kb 5 perc alatt elment. Utana is folytattuk, de engem akkor sem tudott kielegiteni.
Azt is mondta, hogy reszben azert nem akar gyakorian szeelni, vagy onkielegitest vegezni, mert utana nagyon faradt.
A mai nap alkalmaval mondta, hogy neki ez rosszul esik, hogy nem tud engem eljuttatni a csucsra, mig en ot ketszer is kielegitem. Mivel a helyzet mar 1 honapja fennall, utana nezett az internetes, es olvasta, hogy az olyan nok, akik keptelenek elelvezni az azert van, mert a ferfiak nem tudjak, hogyan kell csinalni.
Fel, hogy elobb-utobb kevesnek talalom, es mashol keresek oromet. Mondtam neki, hogy nekem nem az a fontos, hogy elelvezzek, persze neha szeretnek, de tobbre ertekelem amikor egyutt mozgunk, osszefonodva vagyunk, stb.
Regebben rengeteget onkielegitettem, es hasznaltam eszkozoket is a csiklom izgatasahoz. Azon gondolkodom, nem-e az a problema, hogy mar hozza vagyok szokva, es massal mar nem is mukodik ugy.
Mit tudok tenni? Szeretnek olykor en is elelvezni, mert hiaba elvezem, erzem, hogy valami nem tokeletes...
Elore is koszonom valaszat!

Szakértőnk válasza a Mixert nem elvezek el? Kinek a hibaja? kérdésre

Kedves Levélíró!

Elég furcsa a párod hozzáállása azzal kapcsolatban, hogy nem igényli a gyakori(bb) szexuális életet. Ez már csak azért sem túl jó ötlet, mert az alap probléma az, hogy nem ismeritek eléggé a másik testét, annak működését, hogy mi esik jól és mi kevésbé. Ha ritkábban vagytok együtt, akkor nyilván kevesebb lehetőégetek lesz arra, hogy ráérezzetek egymás igényeire. Az is furcsa, hogy egy huszonéves fiú "kifárad" a szextől. Ne érts félre, lehet hogy a barátoddal nincs baj, mindenesetre elég különös a hozzáállása. Én arra biztatlak, hogy élvezzétek ki egymás társaságát, legyetek sokat együtt, és ebbe bele tartozik a testi kapcsolat. Csupán a lelki vonzalom nem tarthat össze egy kapcsolatot sem (legalábbis ilyen fiatalon szerintem semmiképp). Természetesen nem maga az orgazmus a lényeg, de próbáljatok arra törekedni, hogy a szexuális élet számodra is kielégítő legyen.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor