Vajon még szűz vagyok?

2013.04.02.
Kedves szakértő!
A barátommal több, mint 4 hónapja vagyunk együtt. Ő 24 én 16, azaz májusban töltöm a 17-t. A barátom nagyon rendes, nem siettet, nem követelődzik, szóval tényleg az álompasi. A szüleink is nagyon szeretnek minket.
Nos már többször aludtam nála, vagy aludt ő nálam és eddig mindig csak petting történt köztünk. Tegnapelőtt este viszont belementem abba, hogy belém hatoljon. A barátom tényleg biztosra akart menni, úgyhogy nagyon sokszor rákérdezett a dologra, hogy biztos akarom-e. Mindig azt mondta amikor nemet mondtam, hogy nem baj, ő megvár, rengeteg időnk van, nem akarja hogy elkapkodjam, vagy hogy megbánjam... tényleg nem akarja hogy bármi rossz döntésem legyen.
De tegnapelőtt mégis úgy éreztem, hogy most már én is szeretném, szeretném megtudni milyen. Nagyon óvatos volt, mindent lassan csinált várta a reakciómat. Na most a kérdésem az lenne, hogy vajon szűz vagyok-e még? Mielőtt azt gondolná én is egy buta tinédzser vagyok, szeretném kifejteni. Egy bizonyos pontig szinte semmi fájdalmat nem éreztem, majd amikor odaért akkor eléggé fájt a dolog, és akárhányszor arra a pontra ért mindig ugyanúgy fájt és nem is tudott feljebb haladni. Ott mindig megállt, nem ment beljebb.
Ekkor mondta azt a barátom, hogy szerinte most hagyjuk majd legközelebb megint próbálkozunk, nem akarja hogy nagyon fájjon.
Én személyszerint túl akartam lenni rajta, de később jöttem rá, hogy igaza van. Szóval az egyik kérdésem hogy ön szerint szűz vagyok még? A másik pedig, mit tegyek/tegyünk, hogy a következő alkalommal könnyebb legyen, kevésbé fájjon?
Valamint ami még most jutott eszembe... Mit tegyek hogy elélvezzek? Petting alatt egyszer sem sikerült még. Lehet attól, hogy egy jó ideje maszturbálok? Mondjuk az utóbbi időben nem igazán teszem, de néha előfordul. Szeretnék egyszer legalább a barátom által is elélvezni. Kíváncsi vagyok így milyen érzés lenne.
Előre is köszönöm szépen a válaszát!
16 éves lány

Szakértőnk válasza a Vajon még szűz vagyok? kérdésre

Kedves Levélíró!

A szűzhártya épségét csak nőgyógyászati vizsgálattal lehet ellenőrizni. Mivel nem történt meg maga az aktus, így valószínűleg nem repedt be a szűzhártyád. A megfelelő előjáték és a türelem a kulcs ahhoz, hogy ne legyen különösebben kellemetlen az első együttlét. Jól tettétek, hogy nem erőltettétek a dolgot. A maszturbálás nem befolyásolja azt, hogy most mennyire élvezed a pettinget (illetve csak pozitív irányba, hiszen alapvetően tudod, milyen típusú ingerlés esik jól). Javaslom, hogy vezed rá a barátodat arra, hogy hogyan esik a legjobban, illetve ne legyél türelmetlen. A lányoknál a szex élvezete nem feltétlenül olyan magától értetődő, mint a fiúknál, időre és tapasztalatra van szükség.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor