Lehetek terhes?!

2013.01.08.
Tisztelt Doktornő!
Az lenne a kérdésem, hogy lehetek-e Ön szerint terhes. Nagyon félek. Ezek történtek:
-legutóbbi menzeszem előtt egy héttel petting
-semmi behatolás, de némi ondó (kéztörlés, de nem mosás) után a kezünkről belém kerülhetett
+egyszer ejakuláció előtt lehet hOGY előváladékos lett az egyik kezem,mert mikor kezembe vettem a nemi szervét ő utána megfogta a kezem és belémnyúlt !
-a menzesz, ami előtt egy héttel történt, megjött, nem pecsételő, hanem átlagos, 5-6 napos, görcsölős, piros vérzés
-a menzesz elmúlása után pár nappal elkezdődtek a "terhességi tünetek": elször hasszúrás, kis görcsök, nehezebbnek érzett még,derékfájás (lehetett beágyazódás??); majd kb 4-5 nap múlva mellfájás: izomlázszerű, oldalt, hónalj fele alul, majd utána még égő mellbimbó-érzés is, úgy látom, kicsit el is sötétedett, mintha gyulladt lenne, meg nehezebb-
-a méhfájdalmak azóta már sokat csökkentek, alig van. (mert vége a beágyazódásnak??)
-hüvelyváladék kevés, de a 10. napon a menzesz után egy nagyobb adag nyálka, azóta kevés, csak néha egy nagyobb adag fehéres, vizesebb, krémesebb "folyás"
-az "aktus" utáni 17. napon 25ös érzékeny Clear Blue teszt negatív (de ha még csak akkor volt beágyazódás lehet hogy korai?)
- 19. napon új teszt, de az valami random kazettás, és első ránézésre az is negatív, de sokat nézve, mintha derengene rajta egy második csík is. De lehet hogy ez a teszten ilyen, vagy már oda képzelem....?
-az aktus" utáni 21. napon új teszt, x-epil (25mlU/ml) az negatív, deFÉLEK HOGY CSAK LASSAN TERMELŐDIK esetleg a HCG, volt akinek, olvastam csak később mutatta ki!!!!!!!!!!!!!
Vagy csak bebeszélem ezeket a tüneteket?? Volt ilyen aki így volt és terhes lett? Vagy aki csak a tüneteket érezte, a mellbimbót is...?? És most, Nem is érzem,egyáltalán azt hogy újra meg fog jönni!!! ( bár volt hogy 26 volt hogy 40 napra jött meg. )Miért van ez?
A mai napon pedig "új" tüneteim vannak... Gyomorégés, émelygés, derékfájdalom, Ott ahol az a két kis "luk" van a derekamon, attól indul a fájás. Az is mintha izomláz -szerű lenne. A melleim körül, már szinte a hónaljamban szintén ez az izomláz szerű érzés, a mellbimbó égés kicsit enyhült, de nem múlt el, főleg esténként a legérzékenyebb, jobban ki is állnak, és sötétebbnek látom őket, mint korábban!
+hullafáradtság, és mintha égnék, mintha hőemelkedésem lenne!!!!!!!!, az egész testemnek égő érzése van,melegebb mint normálisan, előtte melegem volt, aztán fáztam, most "égek", a hőmérsékletem is magasabb mint általában, tudom hogy terhességnél is ez van, de idáig nem volt magasabb, csak ma , meg kicsit tegnap!!. De nem vagyok náthás vagy semmi ilyesmi.
Nagyon kérem írja meg mit gondol!!!!!!!! Lehet hogy teherbe estem?
Köszönöm szépen a segítséget!!!

Szakértőnk válasza a Lehetek terhes?! kérdésre

Kedves Levélíró!

Gyakorlatilag kizárt, hogy teherbe estél. Nyugalom. A jelenlegi panaszaidat én inkább egy kezdődő vírusfertőzésnek tudnám be.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor