Miért fáj a mellem?

2012.06.26.
Doktornő!
14 éves vagyok,80B-s a méretem.Eddig sosem szokott fájni a mellem,de pár napja ha leveszem a melltartót,mindig olyan nehéznek érzem őket,és eléggé fájnak,érzékenyek,eddig sosem volt ilyen.Tudom,hogy ez a terhesség egyik jele.A barátom rendszeresen megujjaz,de mindig rendesen kezet mos,énis,őis,így elméletileg esély sincs rá,hogy sperma jusson a hüvelyembe,mégis félek,hogy terhes vagyok.Barátnőm azt mondja,hogy ha a sperma levegőre kerül,egyszerre elhal,de máshol meg az van,hogy tovább élnek.
A havimnak ma kellette volna megjönni,de nem jött meg.Anyukámnak nem tudok szólni,mert ő mindezekről semmit nem tud.Mit tehetnék?
A másik kérdésem pedig az,hogy az orgazmus tényleg előbbrehozza a havi baj jelentkezését? Ha igaz,akkor a csikló vagy a hüvelyi orgazmus?
Kérem,minél előbb válaszoljon,ugyanis félek!
Előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Miért fáj a mellem? kérdésre

Kedves Levélíró!

A spermiumok nem pusztulnak el levegő hatására, a környezeti feltételektől függően órákig is életképesek maradhatnak. A terhességre ennek ellenére sem látok esélyt. A menstruációt megelőző időszakban sokan tapasztalják a mellek teltebbé, érzékennyé válását. Az orgazmus nem befolyásolja a vérzést.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor