Bizonytalan vagyok...

2012.04.09.
Kedves szakértő!
16 éves lány vagyok. Van 2 kérdésem:
1, Létezik olyan, hogy baráti szex? Nem rég megismertem egy 19 éves fiút, aki "korrepetálna " engem, hogy ne legyek tapasztalatlan a fiúknál... Dee... Én nem tudom, van ilyen hogy csak baráti szex? Nekem is és neki is van szerelme, szóval... Nem akarom hogy megcsaljuk a párunkat.
2. Miért nem tudok soha elmenni szeretkezés közben, vagy ha magamnak csinálom? létezne olyan, hogy valaki ne tudjon elélvezni? Túl éretlen lennék még a szexhez? pedig igénylem a testi kapcsolatot is... Ez baj? Csak a pasim nem akar még lefeküdni velem...

Szakértőnk válasza a Bizonytalan vagyok... kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem nem túl egészséges dolog ez a "baráti szex", valószínűleg csak arról van szó, hogy ez a fiú ismerősöd a könnyű szex reményében próbálkozott be nálad. Ne legyél naiv! A barátod a tapasztalatlanságoddal együtt szeret téged, és szerintem boldogan vállalná, hogy átsegít a kezdeti bizonytalanságokon. Azt is gondolom, hogy meglehetősen rossz néven venné, ha kiderüle ez a baráti dolog (és igaza lenne).

Nem szabad görcsösen erőltetni sem a tesi kapcsolatot, sem az orgazmust. Amint készen állsz majd a testiségre, akkor minden a helyére kerül. Ne legyél türelmelten!

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor