Nem tudom mi lehet ez.

2012.03.19.
Az lenne a kérdésem, hogy a barátommal eddig pettingeltünk és nem kerültünk olyan közel egymáshoz, hogy spermium kerüljön belém. Azonban szombaton megtörtént a közösülés de nem ment el a barátom csak előváladék volt, amikor abbahagytuk ellenőriztem a gumit és semmi problémát nem találtam. Amikor kihúzta a péniszét a gumi nedves volt, az az én váladékom volt igaz? Ez a kérdés motoszkál bennem.
Meg azt szeretném kérdezni hogy az ujjazástól nem lehetek terhes?
Mert egy pár napja sárgás folyásom van és kellemetlen szagú de nem annyira hogy nagyon érezhessem és a hasam enyhén fáj mint menzesznél. A menstruációm 6 napja múlt el és 3 napot késett minden rendben volt vele.
Előre is köszönöm a választ!
Üdvözlöm!
15 L

Szakértőnk válasza a Nem tudom mi lehet ez. kérdésre

Kedves Levélíró!

A tapasztalt váladék minden bizonnyal a hüvelyből származott. Amennyiben az ujjon nincsen sperma, akkor nem is eshetsz teherbe (érdemes azért higiéniai okokból is kezet mosni, mielőtt a barátod intim területen hozzád ér). A sárgás ill. kellemetlen szagú folyás a hüvelyflóra felborulására utal. Amennyiben nem szűnik a folyás és az alhasi fájdalom továbbra is jelentkezik, fordulj nőgyógyászhoz.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor