Miért nem élvezem a szexet?

2012.01.22.
16 éves vagyok 1 éve vagyok együtt a barátommal, és vele voltam elsőnek is együtt.Nagyon szeretem de nem élvezem a szexet hüvelyi orgazmusom sincs , csiklóra van de azt is félév után értük el.. én nem akarok szexelni de nem akarom megbántani... és már csak azért sm akarok vele együtt lenni mert nem élvezem és félek hogy rájön .Nem tudom mit tegyek. Mióta elvesztettem a szüzességem folyton felvagyok fázva már egyszer vmi kisebb betegséget is elkaptam kúpot kaptam meg canestent. de a monuralt úgy iszom mint más a teát. Nevelő anyukám szerint fogamzásgátlót se szedhetek még.. szóval elég összetett probléma :/

Szakértőnk válasza a Miért nem élvezem a szexet? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alap problémát az jelenti, hogy nem vágysz a szexuális együttlétre, a leveledből úgy tűnik, hogy a hátad közepére kívánod az egészet. Ennek az is lehet az oka, hogy nem élvezed a szexet, de az is, hogy még nem vagy eléggé felkészült (lelkileg) a testi kapcsolatra.

Tudom hogy nem könnyű, de muszáj lenne őszintének lenned a barátoddal. Át kellene gondolod azt is, hogy valóban szereted-e őt, vele akarsz-e lenni.

Az nagyon jó, hogy kiltorálisan ki tudsz elégülni. A hüvelyi orgazmus manapság eléggé felkapott téma, holott ez semmivel sem magasabb vagy alacsonyabb rendű, mint a csiklói orgazmus. Viszont mivel a hüvely eléggé szegény idegvégződésekben, sokkal kisebb rá az esély, hogy az ingerlése szexuális élvezetet okoz. A nők kis hányada az, aki rendszeresen hüvelyi orgazmust él át. Tehát emiatt nem kell úgy érezned, hogy valami hiányzik a szexuális életetekből.

Az lenne a jó, ha mindezt meg tudnátok beszélni, és egy ideig-amíg te másképp nem érzed-inkább csak pettingelnétek. Így is kielégüléshez juttathatjátok egymást.

A folyamatos hólyaghurut nem normális dolog. Vagy nem sikerül rendesen kikezelni (erre a Monural nem feltétlen elég!), vagy van valami fenntartó ok. Tehát érdemes volna elmenned egy nőgyógyászati vizsgálatra is, hogy nincs-e valamilyen nőgyógyászati fertőzésed. Vigyél egy kis vizeletet a háziorvosodhoz, ha panaszod van, az antibiotikumot szedd végig. Ha továbbra is gyakran jelentkezik a fertőzés, akkor egy vizelettenyésztés elvégzése is indokolt lenne. (Szintén háziorvos kéri.) Javaslom továbba probiotikum (pl. Lactiv, Normaflore, Protexin stb.) szedését is.

A korod nem kizáró tényező, ettől még szedhetsz tablettát, ha a nőgyógyász úgy ítéli meg.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor