Nagyon zavar.. :(

2012.01.06.
Jó estét! 15 éves lány vagyok és olyan kicsik a melleim 65 b-s melltartót hordok. És ez engem annyira zavar, van barátom és csak úgy voltam vele hajlandó lefeküdni, hogy volt rajtam ilyen kis topp szerűség. :SS De úgy vettem észre, hogy Őt nem zavarja.. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ez ellene bármit is tenni? Esetleg életmód változtatás, test edzés, masszázs bármire képes vagyok kivéve a plasztikát.. Igazából elég vékonyka vagyok és magas 178 cm és 55 kg .. Gondolom ez is lehet az oka annak, hogy ilyen picik a melleim..Szóval bármit nagyobbító ötletet, tanácsot bármit megfogadok! Köszönöm! :)

Szakértőnk válasza a Nagyon zavar.. :( kérdésre

Kedves Levélíró!

Neked nem a melleid picik, hanem vékony vagy. Hiszen a 65 a mell alatti körméretet jelzi, a B pedig a kosárméretet, ami esetedben teljesen átlagos.

Sajnos nincsen olyan módszer, amivel gyorsítani lehetne a mellek növekedését. Az lenne a kulcs, hogy megpróbáld elfogadni önmagad. A párodnak nincsen gondja a méreteiddel, ez nagyon is lényeges. De a legfonotsabb az lenne, hogy te is szépnek és nőiesnek lásd magad. Ha így lesz, akkor mindenki más is így fog vélekedni rólad!

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor