Petting baleset... Lehetek terhes???

2011.11.08.
Jó estét!
Én egy 15 éves lány vagyok és a barátommal (17) már lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Ez az első komoly kapcsolata mind kettőnknek és elérkezettnek éreztük már a nemiséget. Ám, a barátom szüzességi fogadalmat tett és kizárólag a petting jöhet szóba. Ezt a szintet el is értük és csak utólag jutott eszünkbe, hogy miután én elértem, hogy ő elélvezzen (manuális úton), azt követően elmentem kezet mosni. Ő addig "elrendezte magát", felöltözött és úgy emlékszik, hogy ezt jobb kézzel csinálta és a bal kezén, a hüvelykujján látott egy foltot, de azt is letörölte a blúza ujjával. Kicsit még simogatott engem, miközben én az ölében ültem - véleményem szerint, itt, ha lett volna az ujján sperma, akkor azt belém törölhette -, majd emlékei alapján a bal kezével, két ujjal belém hatolt, majd kis idő után - körülményváltozás végett - befejeződött a dolog. Rá kb. 2-3 órára jutott az eszembe, hogy Ő nem mosott kezet. Nagy nehezen elmentünk életemben először Édesanyámmal a tini nőgyógyászatra, ahol ezt nem jegyeztük meg, csak, hogy már 4 éve van menzeszem és még nem állt be ciklikusan. A doktornő elküldött alhasi ultrahangra, ahol - bár ezt nem is figyelték szerintem - nem vettek észre semmit, csak h vastag a méhnyálkahártyám (12 mm) és, hogy van egy kis folyadék a douglas-emben, gyulladás lehet. A doktornő azt mondta, hogy nincs baj, örül, hogy hozzá járok és, ha baj van, csak szóljunk be, jöjjünk, és ne féljek tőle, bármiben készségesen segít. Egészen megkedveltem. Megnyugodtam nagyjából, hogy valószínűleg nem lehetek terhes, mivel korábban még 6 (!!) ovulációs kalkulátor is rá 1-2 napra írta a termékeny időszakom kezdetét. Legutóbb 18.-án jött meg és elvileg 15.-én kéne, megjöjjön, ha 28 napra számolok. Azóta már 3-szor pettingeltünk (mind egy napon, higiéniára vigyáztunk) és az elsőnél aznap nem, de a másodiknál, mikor 2 ujjról kérésemre 3-mmal próbálkozott, kis fájdalmat éreztem, így visszatértünk a két ujjhoz. Később már az is fájt és a 3. alkalommal már az 1 ujjat is nehezen bírtuk. Rá egy napra, mikor magamhoz értem ott úgy, még mindig éreztem fájdalmat a hüvelybemenetnél (elvileg még szűz vagyok). Az rizikósabb eset a menzeszem végét követően 3. napon volt és a ma (tehát 3.-án voltam nőgyógyásznál), a szűzhártyás 2 napja.
A kérdéseim a következők lennének:
- Lehetséges, hogy esetleg mégis terhes vagyok?
- Mi az a douglas, vagy mi??? És a folyadék jelentheti csak azt, hogy felfáztam???
- Ilyen vastag méhnyálkahártyába lehetséges, hogy beleágyazódhat egy zigóta, vagy már esetleg beleágyazódott a zigóta?
- Ha nem is keresik, de attól még láthatják, a hasi ultrahangon látszik, ha esetleg a beágyazódás megtörtént és keresés nélkül is felelhető?
- Lehet h átszakadt a szűzhártyám úgy is, hogy nem vérzett semmi, csaj fájt/fáj?
Azt hiszem ennyi! Még írok, ha eszembe jut valami… Kérem, gyorsan válaszoljon, amennyire csak lehet, mert, azóta gyomorgörccsel élek!  Előre is köszönöm, igazán hálás vagyok!

Szakértőnk válasza a Petting baleset... Lehetek terhes??? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ezt a kérdést korábban már megválaszoltam. Remélem, megkaptad és azóta már nincsen gyomorgörcsöd. Nyugalom!

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor