Fáj a szex

2011.08.10.
Párommal(lány,19) több éve vagyok együtt. Az év elején döntöttünk úgy, h testiekben is szorosabbra fűzzük kapcsolatunkat. Nem az volt a cél h mielőbb megtörténjék(a szex). Az első alkalomra 4 hónapja került. Megvolt a megfelelő ráhangolódás már ő is akarta és ezt a teste is jelezte(nem volt nedvesedési probléma). Azóta eltelt hónapok során viszont a behatolással járó fájdalom nem múlt el nála.Van úgy, h ő kezdeményezi az együttlétet és ha más módon hatolok be(újjal) kellemes jó érzés számára de amikor váltok ugyanúgy fájdalom kíséri a behatolást ami az aktus közben sem múlik el.
Az alkalmakat nem kapkodjuk el igyekszem a előjátékra is megfelelő hangsúlyt fektetni és ha látom h számára most nem megfelelő(nem nedvesedik be) akkor nem erőltetem.Ez alatt az idő alatt egy alkalom volt mikor nem volt fájdalmas számára a behatolás és már nem tudom hogy tudnék segíteni h neki is jó legyen az együttlét.
Válaszát előre is köszönöm.

Szakértőnk válasza a Fáj a szex kérdésre

Kedves Levélíró!

Köszönöm, hogy részletesen írtál a problémátokról, ahogy látom, tényleg gondolkoztál a kiváltó okokon és igyekszel tenni is azért, hogy jobb legyen. Én is ezeket a dolgokat tanácsoltam volna (hosszú előjáték, kíméletes behatolás, ráhangolódás stb.), tkp. tanácsolom is. Mivel fontos volna kizárni az esetleges szervi okot, ezért mindenképpen kerüljön sor egy nőgyógyászati vizsgálatra (a panaszt feltétlen jelezni kell). Talán közelebb visz a megoldáshoz. További ötletem még: a síkosító használata, ez is segíthet.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor