Terhes?

2011.04.24.
A Barátnőmmel lefeküdtünk és úgy hatoltam egyszer bele, hogy nem volt rajtam óvszer, de aztán egyből felhúztam. Ezen kívül még 2x sexeltünk, ezek egymás után történtek meg. Attól féltem hogy terhes lett, vagy az elsőnél az előváladéktól, vagy a másik kettőnél, amikor levettem az óvszert és felhúztam a másikat, ekkor került egy kis ondó a kezemre, de megmostam sima vízzel és úgy húztam fel.
Szóval a mensese késett 1-2 napot. Aztán észrevettem, hogy fáradékony. Megcsináltunk egy tesztet és negatív lett. A mostani menstruációja is meg van, de ez is késett egy napot. És amióta elvesztette nagyon fáj, amikor megjön. Eddig is fájt csak nem ennyire. Most akkor terhes, vagy csak a hormonok zavartak, vagy mi van?

Szakértőnk válasza a Terhes? kérdésre

Kedves Levélíró!

A negatív terhességi teszt megnyugtató, nem kell terhességtől tartanotok. A vérzés 1-2 napos késése egyáltalán nem ad okot aggodalomra, ez normális. A fáradékonyság mögött sem feltétlenül többet keresni, mint a szokásos tavaszi fáradtság.. A szüzesség elvesztése nem okozza a menstruációs fájdalmak felerősödését. Ha a továbbiakban is ilyet tapasztal a barátnőd, akkor forduljon nőgyógyászhoz, annak a kiderítésére, hogy nem áll-e a háttérben bármilyen betegség.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor