Nem akarja:(

2011.02.20.
Jó estét!
Olyan gondom, kérdésem lenne hogy van-e okom aggódni hogy nem lehet gyerekem ha mindennap önkielégítést végzek. Van barátnőm és ha rá gondolok akkor elkap a vágy és így nem bírom ki:$ A másik dolog pediglen, hogy a barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt és még szűz...és nem engedi hogy úgy közeledjek. Még a szex gondolatától is fél:( Mondtam neki hogy vigyázok rá meg finom leszek de akkor sem:( A szex semmilyen formájáról nem akar beszélni sem.:( Nem tudom mit tegyek. Kérem segítsen.
Segítségét előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Zoli

Szakértőnk válasza a Nem akarja:( kérdésre

Kedves Zoli!

Az önkielégítés nem káros, nem kóros. Sőt, teljesen normális dolog, amit a fiatak nagy része rendszeresen végez. Természetesen ettől lehet gyermeked.

Beszélj a pároddal, próbáld rávenni, hogy elmondja, miért van ellenérzése a szexszel kapcsolatban. Lehetséges, hogy a neveltetése miatt nem engedi a közeledésedet. Ha így van, akkor győzd meg arról, hogy mindig csak annyi fog történni, amit ő is helyesnek érez. Csak kicsi lépésenként haladjatok előre, ne legyen a célod az aktus, mert arra valószínűleg nem kész még a barátnőd.

Ha egyszerűen ez a meggyőződése (tehát elvből tartózkodik a testi kapcsolattól mondjuk a kora miatt), akkor pedig el kell döntened, hogy te vállalod-e ezt.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor