segitség!

2011.01.07.
Jónapot!
Van pár problémám és azokra szeretnék választ kapnií: szoktam maszturbálni és 20bol kb 1 szer jön sperma de még az se biztos hogy az csak ragadós és nagyon nagyon kevés..a másik meg hogy ha elkezdek maszturbálni van hogy 10-20 másodperc se kell hogy elélvezzek ha meg egymás után 3 szor csinálom kb akkor meg utánna nagyon meg van dagadva a péniszem.... ezek mért lehetnek?
régen volt fitymaszűkületem de az meg lett ooldva most pedig lefelé görbül a péniszem és szerintem a fitymafékmiatt.. hog tudnám ezt ellenőrizni?
ha ,,gumival" verem az jobb v. baj v.milyen mert több embertöl hallotam hogy jobb de nem merem megpróbálni mert utánna nem tudnám hova rakni az óvszert, eböl adódik az utolsókérdés, mit gondol a wc-n ha lehúcom az óvszertakkor abból lehet cvalami baj(dugulás), vagy ha nem a wc-n akkor hova rakjam?
kérem segitsen...

Szakértőnk válasza a segitség! kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha magömlés során nem igazán van ejakulátum, az azért lehet, mert (feltételezem) nagyon fiatal vagy. Ez később változni fog, ne aggódj.

Az semmiképpen sem jó, ha ilyen gyorsan a csúcsra jutsz, ugyanis ha ez a gyakorlat rögzül, akkor ugyanezt fogod tapasztalni majd szexuális aktus közben is, ráadásul nem lesz olyan egyszerű ezt megoldani sem. Tehát azt javaslom, hogy próbálj meg uralkodni magadon és ha érzed, hogy közel van a magömlés, akkor állj meg egy kis időre. Valószínűleg ezt csak hosszabb idő alatt tudod elérni, de az lenne a cél, hogy 5-10 perc legyen az aktív ingerlés időtartama.

A pénisz megdagadása azért van, mert 3x egymás után maszturbálsz.

A pénisz görbülete lehet normális is, de ha felmerül hogy esetleg rövid a féked, akkor látnia kellene urológusnak.

Nem tudok nyilatkozni, hogy milyen óvszerben maszturbálni, de ha kipróbálod, akkor se húzd le a gumit a WC-n még véletlen se, mert dugulást okozhat. Esetleg csomagold be és tedd úgy a szemetesbe vagy tedd a táskádba és máshol majd kidobod.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor