Váladék és fájdalom

2010.09.22.
Jó estét!

Nekem az lenne a panaszom, hogy maszturbáció után egy rövid idővel kevés, átlátszó és sűrű váladék távozik a húgycsövemen keresztül. Nem tudom, hogy ez normális-e, vagy ha nem, akkor mitől lehet, és mit kéne tennem?
(szexuális kapcsolatom még nem volt)

A másik dolog, hogy néha érdekesen fáj a bal herém. Utána néztem, mert nagyon megijedtem, hogy hererák lenne, végül azt találtam, hogy nem feltétlen csak az lehet, mert fiataloknál a visszér is előfordulhat. Volt olyan is, hogy nem jelentkezett a tompa fájdalom több hétig, aztán újra. Önvizsgálatot már csináltam, és nem vettem észre semmi feltűnőt. Remélem ezzel kapcsolatban is tudnak valamit mondani.

Előre is köszönöm a választ!

Szakértőnk válasza a Váladék és fájdalom kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem hinném, hogy bármi nagy gond lenne veled. Az első problémáddal kapcsolatosan: azt gondolom, hogy a távozó váladék valószínűleg az ejakulátum utolsó része, ami az ondóvezetékben vagy a húgycsőben maradt, aztán kifolyik.

A varicokele valóban okozhat húzó herefájdalmat, ráadásul gyakrabben jelentkezik bal oldalon, anatómiai okok miatt. Ha erre van gyanúd, akkor érdemes lenne majd urológiai vizsgálatot végeztetni. Biztosan olvastad, hogy a magasabb hőmérséklet nem tesz jót a spermiumoknak, ezért kell megoldani a visszértágulatot.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor