Orgazmus

2010.09.19.
Kicsit lehet fura, hogy egy barátnő nélküli, 18 éves, (és még szűz) pasit ez érdekel, de hogyan tudok igazi orgazmust adni a lányoknak?

Sokszor hallom, hogy a fiúk nincsenek is tisztába azzal, hogy az aktust a lány kifejezetten nem élvezte, gyakorlatilag így a fiú csak kihasználja (akár akaratlanul is). Én azt akarom, hogy ha majd egy kapcsolatban a lány megbízik bennem annyira hogy szexre kerüljön a sor, akkor azért minimum az 1. alkalommal azt akarom hogy a lány maximálisan ki legyen elégítve (hiszen nekem sok nem kell, hogy jól érezzem magam).

Érdekel, milyen fajta tippek-trükkök vannak ujjal-nyelvvel, milyen erogén zónák vannak(bármint az egyértelműeken túl) és bármi egyébb fontos tudnivaló, hogy legalább a tudás ellensúllyozza a rutin hiányát az első alkalommal.

Szakértőnk válasza a Orgazmus kérdésre

Kedves Levélíró!

Szimpatikus volt a leveled. Én azt hiszem, hogy a rutin hiányát már önmagában ez a hozzáállás is ellensúlyozni tudja

A legfontosabbak: a kölcsönös szerelem, tisztelet-ezeket nem ragoznám. Ezen kívül lényeges megfelelő kommunikáció és az őszinteség, vagyis hogy a kapcsolat elejétől meg tudjatok (merjetek) beszélni mindent. Az érzéseiteket, a gondolataitokat és azt is, hogy ki mire vágyik, szexuális téren is. Így elkerülhető az a helyzet, amikor a férfi teljesen elégedett, mert fel sem merül benne, hogy esetleg a partnernek nem volt igazán kielégítő az aktus, közben pedig.. Szerintem jobb tudni a problémákról (még ha néha fájdalmas, kellemetlen is), mert akkor van esély a változtatásra.

Aztán az is nagyon fontos, hogy csak kis lépésekben haladjatok előre, ne rögtön bele a közepébe Tehát tanuljátok meg a kölcsönös örömszerzést orális, manuális szex során. Az erogén zónák az "egyértelműeken" kívül pl. a nyak, a fülek, az ajkak, a combok belső oldala, a has, a térdhajlat, a talp-me kinek mi, egy egyéni dolog. Az örömszerzés mikéntjére nem térnék ki, ezt szerintem a gyakorlatban lehet elsajátítani, beszélni annyira nem érdemes róla Biztos lehetsz abban, hogy fogod látni, ha a partnered élvezi az együttlétet.

Még annyit tennék hozzá, hogy azért jó esély van arra, hogy az első aktus nem lesz egészen tökéletes. Erre akkor is van esély, ha a lány már nem szűz, hiszen azért idő kell hozzá, hogy két ember "összecsiszolódjon", ráérezzen a másik vágyaira. Ezt nem kell kudarcként megélni, idővel megoldódik.

Minden jót kívánok!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor