Multiorgazmus

2010.06.21.
T. doktornő!

Nem igazán vagyok a korombeliekhez hasonló, elszigetelten élek, és megpróbálok mindent megtenni annak érdekében, hogy másoknak mégis örömet szerezzek... Jelen esetben a páromnak és önmagamnak.
Intellektuálisan, mentálisan és érzelmileg is fejlettebb vagyok, mint a többi, hozzám hasonló 15 éves fiú. Ezt nem egoizmusból írom, hanem minden felnőtt, aki él körülöttem, ezt mondja, ezt látja. Én jobban elbeszélgetek a felnőttekkel pl. az okkult dolgokról, érzelmekről stb..., mint az osztálytársaimmal a motorokról, kocsikról...
Nem szoktam TV-t nézni, pedig lenne rá lehetőségem és inkább önfejlesztő könyveket , ill. klasszikusokat olvasok. Valamelyik nap megtaláltam online könyvben a multiorgazmusos férfi c. művet, amiből elég sok mindent meg is tanultam, pedig csak pár napja alkalmazom. Valóban igaz lehet, amit benne írnak? Hiszen magömlés után mindenki levertség érzést tapasztal, semmihez nincs kedve. Én kipróbáltam a magömlés nélküli orgazmust, és hihetetlen aktivitás, vitalitást éreztem önmagamban, ellentétben a magömléssel járó orgazmuskor fellépő álmosság, bágyadtság és kimerültség érzéssel, illetve ha este/éjjel van megömlésem, akkor a reggeli nehézkes felkelést is bele lehet számítani, amit azonnal frissesség, éberség vált fel, ha este/éjjel magömlés nélkül volt orgazmusom (eddig egyszer sikerült így este).

Tudományos alapokon is megáll, miszerint sok életenergiát vesz igénybe a spermiumok termelése? Mert végülis minden egyes hímivarsejt képes egy új élet kifejlesztésére... Tehát nem kevés energia lehet benne, és felesleges elpazarlása elég... megrázóan hat, csupán a gondolata is.
Így ráeszméltem, hogy mindenképp meg kell tanulnom alkalmazni, hogyan is lehet uralni a magömlést, mégis elérni az orgazmust. Engem mindig az inspirál, hogy az adatok szerint a férfiak 5-6 évvel kevesebb ideig élnek, mint a nők. Nos, lehetséges, hogy emiatt. Kínában több ezer évvel ezelőtt az átlag életkor 50 év volt. A tudósok is ismerték a fönt említett technikát, és egy átlag férfi, aki ismerte ezt a módszert 90-95 évig élt ennek a segítségével.
Milyen technikák vannak, amikkel orgazmust elérhetek, de a magömlést elkerülhetem? Mert a könyvben leírt dolgok elég... szubjektívek, nincs konkrétan leírva, mit hogyan kell csinálni. Csak hogy hogyan kell elkezdeni és mi a cél, amit el kell érni.
Hallottam az elszorításos módszerről, de már nagyon régóta próbálkozok vele, eddig egyszer sem sikerült megtalálnom azt a pontot és erőt, amivel elkerülhetővé válik az ejakuláció. Illetve a millió dolláros pont... nos, alkalmazni már sikerült, de teljes mértékben még nem tudtam használni. Minimum egy kevés mindig "kijött"...
Van ezeken kívül más, könnyen használható megoldás? Azt is olvastam - legalábbis úgy rémlik -, hogy magömléskor a szívverés hihetetlen mértékben megnő, és ha tudatosan figyeljük ekkor a légzést, akkor szabályozhatjuk a szívverést, elkerülve az ejakulációt... Ez igaz?
És ezen kívül van, vagy létezik más módszer, technika?
Előre is köszönöm a válaszát, további szép napot!

Szakértőnk válasza a Multiorgazmus kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne haragudj, hogy csak most válaszolok a kérdésedre, de elég sokat gondolkoztam azon, hogy mit is írjak. Az az igazság, hogy a szexualitással kapcsolatos, általánosabb témákban tudok tanácsot adni, de ez egy nagyon nem mindennapi kérdés, amihez úgy érzem, nincs megfelelő kompetenciám. Természetesen tudok reagálni a gondolataidra, de tanácsot adni a technikákra vonatkozóan nem fogok tudni.

Az említett könyvet nem olvastam (és idő hiányában most sem tudom megtenni). Azt nem kétlem, hogy vannak olyan férfiak, akik el tudják sajátítani a magömlés nélküli orgazmus technikáját. Azonban számomra nem egészen egyértelmű, hogy ennek mi az előnye (nem tudom, hogy az általad leírt pozitív tapasztalatok mennyire szubjektívek, vagy valóban minden férfi ezt érezné egy ilyen élmény után). Én orvosként inkább arra gondolnék, hogy a férfiak alacsonyabb várható élettartama más tényezőkkel van összefüggésben. Pl. eltérő életkörülmények, táplkálkozási szokások, káros szenvedélyek, kardiovaszkuláris rizikótényezők. Szerintem a spermiumok képzése is annyi energiát igényel, mint mondjuk a bőrsejteké vagy a májsejteké. De elfogadom, hogy vannak, akik más filozófiában hisznek és nem gondolkodnak ilyen átkozottul racionálisan.

Azt is elképzelhetőnek tartom hogy vannak, akik képesek tudatosan befolyásolni valamely vegetatív működésüket (pl. szívfrekvencia) bizonyos fokig. De hogy ez mennyiben áll összefüggésben az ejakuláció lehetséges elkerülésével.. Nos, erről sajnos nem tudok nyilatkozni.

Szerintem nagyon klassz, hogy te ennyire el tudsz merülni számodra érdekes témákban, ezt csináld továbbra is így. Azért néha lazulj is egy kicsit J, mert a “tudománykodás” mellett az ugyanolyan fontos (tapasztalat). A kérdésedre egy szexológus tudna szerintem korrekt választ adni.

Kellemes nyarat, üdv!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor