nemtudom...

2010.06.04.
Kedves Dr.nő...
nem tudom hogyan kell önkielégítést végezni...
most akkor meddig huzzam fel a bőrt...mert nekem csak a makkig megy maximum.kérem segitsen ....de nemtudom hogy ez most hogyan is van...mert én eddig mindig ugy elégitettem ki magam hogy csak a makkig huztam a bört...(mmert továb nem is megy)
elolvastam egy cikket a fitymaszűkületről és arra jutottam hogy lehet hogy nekem az van.
de orvoshoz nemigen mennék vele...

A másik kérdés, hogy ha elmegyek orvoshoz, akkor mit fognak velem csinálni???meg hogy mennyi a gyógyulási idő, lesz e altatás, meg hogy a szüleimnek minden féleképp elmondjam??( olyan ciki anyámnak erröl beszélni, nemszivesen mondom el neki)
de egyedül meg egy ilyet nemtudok elintézni....mellesleg anyukám jobarátja az urologusnak és félek hogy elmondja neki( tudom ez az orvosi titoktartás meg minden ) de akkor is....
Kérem segítsen nekem...ha van valami házimódszer erre akkor kérem irja le :)
Válaszát köszönöm:)
ÜDV...:.Norbi

Szakértőnk válasza a nemtudom... kérdésre

Kedves Norbi!

Nincsen veled a világon semmi baj, hiszen az előbőrt csak a makkig lehet visszahúzni. Ez a normális, a fiziológiás! A fityma szűkülete esetén fitymát nem lehet a makkról sem visszahúzni, ezzel nehézkessé válik a mosakodás, illetve közösülés közben berepedhet a fityma, sérülések és hegesedések keletkezhetnek. Egyes esetekben a szűkület csak merevedéskor válik észlelhetővé, súlyosabb esetekben viszont annyira szűk az előbőr, hogy még a vizeletürítés is nehézkes lehet.

Ne aggódj feleslegesen

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor