panis novelese

2010.05.18.
az a kerdesem lenne h mien modon tudnam a penisem novelni?es h azt az idot mielott elvezzek novelni tudjam?a valaxt elore is koxonom

Szakértőnk válasza a panis novelese kérdésre

Kedves Levélíró!

Korábban mindkét témával kapcsolatban írtam több választ is. Véleményem szerint nem igazán van olyan módszer, amivel természetes úton, hatékonyan lehetne növelni a pénisz méretét.

A korai magömlés hátterében sok esetben az elsietett önkielégítés áll. Mivel az a cél, hogy minél hosszabb legyen a magömlésig eltelt idő, erre kell törekedni önkielégítés közben is. Amikor úgy érzed, hogy közeledik az orgazmus, állj le egy időre, amíg kissé lehiggadsz. Aztán folytathatod az ingerlést, de szükség esetén több pihenőt is be lehet iktatni. Persze türelmesnek kell lenned, de ezzel a módszerrel fokozatosan növelheted az aktus hosszát (szeretkezés közben is). Emellett kipróbálhatod a lidokainos óvszert is, vagy utána nézhetsz az elszorításos technikának is (az orgazmus bekövetkezte előtt a pénisz bizonyos helyen való megszorítása képes az orgazmus bekövetkeztét megakadályozni). Ennek olvass utána pontosabban a neten.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor