szex

2010.04.05.
Kedves Doktornő!

I.
22 éves srác vagyok, és azt hiszem sikerült eljutni a korai magömlés problémájához :)
Először vagyok olyan lánnyal, akibe szerelmes is vagyok, bár előtte se sokat szexeltem (tavaly vesztettem el a szüzességemet), de azt hiszem ez is közrejátszik benne. Nameg a 8 hónap amíg jártunk ugyan, de nem szeretkeztünk. Előfordulhat hogy magamat rontottam el. Az önkielégítés az idő haladtával egyre kevesebb örömöt okozott, nem nagyon oldotta a barátnőmre irányuló be nem teljesült szexuális vágyaim keltette feszültséget. Nameg aztán az sem igen használt, hogy koliban lakok, és nehéz találni egy zavartalan órát, olykor napokig. Ezek miatt gondolom ráállt az agyam, hogy minél hamarabb túl legyek rajta. Bosszant, mert előtte évekig vigyáztam, hogy mindig hosszan önkielégítsek.
Na de most az a helyzet, hogy minden rövidre sikerült szeretkezés után elalvásig tartó depresszió-jellegű hangulat lesz úrrá rajtam, ez se nekem se a barátnőmnek nem használ, úgyhogy sürgősen vissza kellene csinálni ami elromlott. Ezt a hirtelen rámtörő idegességet valahogy nem tudom leküzdeni. Akkor is ideges leszek ha csak eszembe jut.

Kérdéseim: benzokainos óvszer. Átmeneti megoldásra jó csak, vagy egy idő után esetleg anélkül is menni fog?

Elszorításos módszer. Hasonló a kérdés mint az előzőnél.

Továbbá próbálom nyújtani az önkielégítéseket és az együttléteket. Szeretkezni kb heti 1x lehet normálisan (fentebb említett kolis problémák miatt), azon felül max egy kétórás intervallum van, mikor üres a szoba, de azt hiszem ez nekünk így nem elég... Ha rövidre sikerül akkor nem lehet újra próbálni, amitől még idegesebb leszek.
Van még valami teendőm, hogy elősegítsem a "gyógyulást"?

II.
A barátnőm január elején vesztette el a szüzességét. (velem :) ) Sajna max heti 2x tudunk szeretkezni, de az is elég ritka eset.
A baj az, hogy még mindig nem élvezi a behatolás utáni részt.
Az előjáték remek, nagyon ráéreztünk egymásra azt hiszem, de amint behatolásra kerül a sor mintha elvágnák az egészet, abbahagyja a szuszogást, látszik rajta h már nincs felizgulva.
Hát de jaj ez mitől van... félős volt ő eddig is, nem semmiért vártam rá 8 hónapot, nade úgy látszott h már nem fél a szextől. Saját bevallása szerint kívánja is. Ezért is zavarja hogy nem jó, és előfordul, hogy sír utána.
Az normális h még mindig fáj neki a behatolás?
Csak az első behatolás. Azt mondja, hogy ez vágja el úgy az egészet. Akkor esetleg ettől a fájdalomtól fél?
Próbálom h nagyon lassan fokozatosan történjen meg, de nem nagyon segít. Van egy-két centi, ami mindig fáj.

Ezekre szeretnék választ kapni, és a Doktornő véleményét kikérni :)

Előre is köszönöm, kellemes húsvéti ünnepeket és preferált mennyiségű locsolót kívánok!

T.

Szakértőnk válasza a szex kérdésre

Kedves T!

Utólagosan is köszönöm a húsvéttal kapcsolatos jókívánságaidat, bejött , családom kisebb és nagyobb férfitagjai is tudomásul vették, hogy nem vagyok az a locsolkodós típus..

Nagyon tetszett a leveled, szerintem jól látod a dolgokat és a kiváltó okokat is. A megoldásokat is. Az nagyon fontos lenne, hogy az önkielégítés tempóján csökkents, mert valóban, ezzel a sietségre "programozod be" magad. Az óvszer és az elszorításos módszer is hatékony, de szerintem a legeslegfontosabb az lenne, hogy keressetek egy olyan helyet, ahol zavartalanul tudtok együtt lenni. Nem csak egy vagy két órán keresztül, hanem jusson elég idő az előjátékra, a szexre és az utójátékra is. Másrészt az sem tesz jót, hogy a kettesben töltött időt kénytelenek vagytok szexre fordítani, ez ugye meggyilkolja a spontaneitást.Te magad is írod, hogy ennyi idő nektek nem elég.. Te már előre feszült vagy, talán a barátnőd sem tudja rendesen elengedni magát. A fájdalmat valószínűleg a szorongás, és az ez által kiváltott görcsös állapot (a hüvely körüli izomzat összehúzódása) okozza.

Tehát egy megfelelő helyet kellene szerintem találnotok. Nem utaztok haza a szüleitekhez együtt? Nincs egy olyan csoporttárs/barát, aki oda tudja nektek adni a lakást addig, amíg mondjuk emlegy bulizni vagy moziba? Biztosan találtok valamilyen megoldást!

Üdv és minden jót!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor