Egy szűz lánnyal való kapcsolatos kérdés

2009.12.20.
Kedves Doktornő!
Egy héttel ezelőtt megtörtént köztem meg a barátnőm között az első aktus, számára tényleg ez volt az első, mert az ő elmondása szerint szűz volt még.Ezért én gondoltam, hogy könnyebb legyen neki vettem egy Durex síkosítót.
Szóval egy hete megtörtént köztünk, ő elmondása szerint nagyon fájt/kellemetlen volt neki a dolog, ezért többször leálltunk, de egyáltalán nem vérzett, sőt amit a barátomék mondtak, hogy én is érzem majd, hogy ott a szűzhártya és nehezen fog bemenni tövig, hát én ezt se éreztem igazából(nekem viszont jó volt így el is tudtam menni), mikor végeztünk az nap még azt mondta nekem, hogy próbáljuk meg még egyszer hátha akkor vérezni fog mert ő csak akkor nyugodna meg igazán.De hát akkor se történt semmi ilyen továbbra is fájt neki.Mikor végleg abba hagytuk akkor is nagyon fájt neki, sőt rá még 2 napig fájt.VAJON EZ MITŐL LEHETETT?
Tegnap megint neki ugrottunk, és ugyan úgy változatlan a helyzet, fáj neki hiába használunk síkosítót és aktus után is még 1 napig fájt neki.De már másnap nem annyira fájt neki , mint az első aktus után.Egy kicsit most már fél ettől az egész szextől és szüneteltetni akarja.
VAJON MITŐL FÁJHAT NEKI MÉG MÁSNAP IS ÉS AKTUS KÖZBE IS??MEDDIG LESZ EZ MÉG ÍGY??MIKOR FOGJA MÁR Ő IS ÉLVEZNI??MIT KÉNE TENNEM VAGY TENNÜNK??KÉREM ADJON TANÁCSOT!
Ugyanis már nagyon várom azt az együttlétet mikor ő is úgy élvezi mint én.
Válaszát Előre is Köszönöm.
Kellemes Ünnepeket!!

Szakértőnk válasza a Egy szűz lánnyal való kapcsolatos kérdés kérdésre

Kedves Levélíró!

Nincs ebben semmi rendkívüli, hogy egyelőre fájdalmas a barátnődnek az együttlét. Nem kell aggódnotok, ez szépen lassan csökkenni fog, főleg, ha türlemesek vagytok. Egyébként most az is okozhatja a fájdalmat vagy kellemetlen érzést, hogy előre fél az egésztől és ezáltal el sem tudja engedni magát, a nedvesedés sem megfelelő mértékű. Úgyhogy szerintem egyelőre ne erőltessétek a szeretkezést, maradjatok egy ideig a pettingnél és akkor próbálkozzatok ismét, ha tényleg kedvet érez hozzá.

Nem törvényszerű, hogy a szüzesség elvesztése vérzéssel jár, emiatt nem kel aggódnia a barátnődnek.

Minden jót és Nektek is kellemes Ünnepeket, boldog új esztendőt!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor